Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Μασονικός χαιρετισμός ή μπερδευόμαστε;

Posted: 14 Jun 2011 02:06 PM PDT

Αναγνώστης είχε την απορία όταν είδε την διπλανή φωτογραφία και την σύγκρινε με την παρακάτω. Ο Σαμαράς χαιρετάει μασονικά ή είναι ιδέα μας; Δείτε παρακάτω...

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην ΕΟ Αριδαίας-Έδεσσας

Posted: 14 Jun 2011 02:03 PM PDT

Τραγικός ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 3 το μεσημέρι στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας-Έδεσσας...
στο ύψος της διασταύρωσης έξω από την Άψαλο, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους μετωπικά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ενός οχήματος μια μεσήλικη γυναίκα και οι δύο γονείς της. Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το ΑΤ Αριδαίας.

Παμπελοποννησιακή ένστολη διαμαρτυρία. Οι Αστυνομικοί πάνε πλατεία!

Posted: 14 Jun 2011 02:01 PM PDT

Ένστολη παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν, την προσεχή Πέμπτη 16 Ιουνίου στην πλατεία...
Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Της απόφασης προηγήθηκε κοινή συνεδρίαση με αφορμή την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Βουλή.
Με κοινή ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι, 'αποτιμώντας τα έως σήμερα δεδομένα αλλά και διαβλέποντας την επερχόμενη λεηλασία των ήδη πενιχρών εισοδημάτων μας που θα απαξιώσει ακόμα περισσότερο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και θα καταρρακώσει το ήδη πεσμένο ηθικό των συναδέλφων μας, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε σθεναρά και να στείλουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «δεν πάει άλλο, φτάνει ως εδώ»' και προσθέτουν ότι, στην ασφάλεια του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές.

Ξεκινά το στήσιμο του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια

Posted: 14 Jun 2011 01:59 PM PDT

Δυστυχώς 3,5 χρόνια μετά την αποκάλυψη του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Ν.Γκρουέφσκι, ήρθε και η ώρα της επιβεβαίωσης μέσω των πρώτων φωτογραφιών που επιβεβαιώνουν το γεγονός.
Το τεράστιο επιχαλκωμένο άγαλμα βρίσκεται ήδη στο εργοτάξιο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία των Σκοπιων και αναμένει τη συναρμολόγησή του τις επόμενες ημέρες.
Το μέγεθός του θα είναι επιβλητικό καθώς .... μαζί με τη βάση και το σιντριβάνι θα έχει ύψος περίπου 22 μέτρα (12 μέτρα το άγαλμα και 10 μέτρα η βάση).

Συνολικά, το κόστος του όλου έργου ανέρχεται στα 9,4 εκατ. ευρώ και εντάσσεται στο σχέδιο ανάπλασης και μνημειοθέτησης του κέντρου της πόλης «Σκόπια 2014», το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

Φυσικά εάν η Ελλάδα σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να τερματίσει εδώ και τώρα τις όποιες επαφές υπάρχουν με τα Σκόπια σχετικά με την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.

Εξώδικο και στην Άντζελα Γκερέκου

Posted: 14 Jun 2011 01:56 PM PDT

Εξώδικο έλαβε και η Άντζελα Γκερέκου απο τους Κερκυραίους πολίτες
«Προς Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου:
Ο Κερκυραϊκός Λαός θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα κάτωθι: Εάν κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος...
-όπου και όποτε αυτό γίνει- ψηφίσετε θετικά, δηλαδή εναντίον του λαού, θα θεωρηθείτε ως ένοχη εσχάτης προδοσίας για δεύτερη φορά και θα υποστείτε τις συνέπειες της πράξης σας, όταν η χώρα αποκτήσει ξανά ελληνική κυβέρνηση.

Κερκυραίοι Πολίτες».

Επιστήμονες φωτογράφησαν τον εγκέφαλο σε κατάσταση υποσυνείδητου

Posted: 14 Jun 2011 01:54 PM PDT

Την απεικόνιση του εγκεφάλου τις οριακές στιγμές, που εισέρχεται στην κατάσταση του υποσυνείδητου, υπό την επήρεια αναισθητικού πέτυχαν Βρετανοί επιστήμονες, σημειώνοντας βέβαια, ότι χρειάζονται και άλλες έρευνες για να κατανοηθεί τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλο εκείνη τη...


στιγμή.
Οι ερευνητές, υπό τον καθηγητή αναισθησιολογίας Μπράιαν Πόλαρντ, που παρουσίασαν τα ευρήματά τους στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αναισθησιολογίας στο Άμστερνταμ, κατέγραψαν την αυξομείωση της ηλεκτρικής δραστηριότητας στον εγκέφαλο, την ώρα που ο ασθενής χάνει τις αισθήσεις του.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, διαπίστωσαν, ότι διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου φαίνεται ότι συνεχίζουν να "συνομιλούν" μεταξύ τους.

Μολονότι φαίνεται, πως διάφορα μέρη του εγκεφάλου επικοινωνούν, καθώς ο άνθρωπος χάνει τη συνείδησή του, ο Πόλαρντ δήλωσε ότι είναι ακόμα πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα για τι το ακριβώς συμβαίνει.

Εκ πρώτης όψεως πάντως, η ανακάλυψη επιβεβαιώνει την θεωρία της καθηγήτριας Σούζαν Γκρίνφιλντ του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ότι το ασυνείδητο είναι μια διαδικασία κατά την οποία διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου "μπλοκάρουν" η μια την άλλη, καθώς ο εγκέφαλος "σβήνει".

Η νέα τεχνική "Λειτουργικής Τομογραφίας Ηλεκτρικής Αντίστασης", που είναι πιο εύκολη από την μαγνητική λειτουργική τομογραφία, εκτός από την αξιοποίησή της για την μελέτη του μυστηρίου της συνείδησης και του ασυνείδητου, θα μπορούσε να βοηθήσει τους γιατρούς να αξιολογούν την υγεία της φαιάς ουσίας και να εντοπίζουν τις εγκεφαλικές βλάβες σε ανθρώπους, που έχουν υποστεί εγκεφαλικό ή τραυματισμό στο κεφάλι.

Η νέα απεικονιστική μέθοδος στέλνει στο κρανίο - μέσω δεκάδων ηλεκτροδίων προσαρτημένων στο κεφάλι του ασθενούς- χαμηλής ισχύος ηλεκτρικό ρεύμα, που συναντά αντίσταση και διακόπτεται από τους εγκεφαλικούς ιστούς και την εγγενή ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου.

Οι όποιες διαφορές καταγράφονται, αποδίδονται συνεπώς σε αλλαγές στα ηλεκτρικά σήματα του ίδιου του ανθρώπου

Βρετανίδα έπεσε από γκρεμό για μία φωτογραφία

Posted: 14 Jun 2011 01:53 PM PDT

Τραγικό ατύχημα σημεώθηκε στο πάρκο "Μπαλή Αλώνια", του απολιθωμένου δάσους Σιγρίου Λέσβου.
Μία άτυχη γυναίκα, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, 61 ετών, στην προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία, έκανε βήματα προς τα...
πίσω και ακούμπησε σε ξύλινο κάγκελο το οποίο έσπασε. Έπεσε από ύψος 1.80 μ. περίπου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της

Άσκηση διαφυγής για τον πρωθυπουργό με ελικόπτερο ;;;

Posted: 14 Jun 2011 01:51 PM PDT

Η Ελικοφόρτε Ελλάς, επικοινωνεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού για την πρόβα «απόδρασης» με ελικόπτερο πάνω απο το μέγαρο Μαξίμου!...

Παντρεύτηκαν στο νεκροταφείο!

Posted: 14 Jun 2011 01:49 PM PDT

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν δύο ζευγάρια από την Κίνα πάνω από εκατοντάδες ταφόπλακες.Ο WuDi παντρεύτηκε την Xi Yang και ο Wei Jian τη Lin όχι σε εκκλησία αλλά σε νεκροταφείο.
Οι δύο νύφες «έσκασαν μύτη» με...
λευκά νυφικά κρατώντας χρωματιστά μπαλόνια στο χέρι ενώ οι γαμπροί φορώντας κοστούμια και χρωματιστές γραβάτες.

Γιατί διάλεξαν αυτό το μέρος;Η αγάπη τους για τον εργασιακό τους χώρο τους οδήγησε στο να μην φύγουν από' κει ούτε και την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Και οι τέσσερις είναι εργαζόμενοι στο νεκροταφείο της πόλης των Vinh Μια Tianjin και το θεωρούν δεύτερο σπίτι τους. Τα ζευγάρια ήθελαν να έχουν μάρτυρες στο γάμο τους, εκείνους που κάνουνε παρέα όση ώρα δουλέυουν δηλαδή τους αποθανόντες.

Γαμήλιο πάρτι δεν ξέρουμε αν έγινε το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως από τους γάμους των δύο ζευγαριών δεν έλειπε ούτε ένας προσκεκλημένος!

Ξεχάστε τα ελικόπτερα! Σκάβουν λαγούμια κάτω από τη Βουλή για να διαφύγουν οι βο(υ)λευτές!

Posted: 14 Jun 2011 01:47 PM PDT

Το τούνελ του Ιλισού ενεργοποιoύν οι εθνοπατέρες μας. Ήταν το μέσο διαφυγής για την Βασίλισσα Αμαλία!
Τώρα το θέλουν για να διαφύγουν! Το γνωστό τούνελ ξεκινάει απο τον Λυκαβητό, περνάει μέσα απο τον Εθνικό κήπο και τελικά οδηγεί στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Χίου έχουν βάλει αλλοδαπούς εργάτες στο οποίο γίνονται ενταντικά συντηρήσεις σε αυτό το τούνελ.Αν έχουν το σθένος ας διαψεύσουν τον Χίο τον οποίο αναδημοσιεύσανε ήδη οι Financial Times!

Η Airbus δημιουργεί τα αεροπλάνα του μέλλοντος, με θέσεις που θα συλλέγουν την θερμότητα του επιβάτη

Posted: 14 Jun 2011 01:44 PM PDT

Η Airbus, μια απ'τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροσκαφών σχεδιάζει ένα νέο concept επιβατικών αεροπλάνων, διαφορετικό απ'αυτά που γνωρίζουμε...
Τα νέα αεροπλάνα του μέλλοντος, θα διαθέτουν ειδικά καθίσματα για το επιβατικό κοινό τα οποία θα συλλέγουν και θα εκμεταλεύονται την ανθρώπινη θερμότητα.
Εκτός των άλλων τα προηγμένα αυτά καθίσματα επιβατών, θα προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση καθώς θα προσαρμόζονται στις διαστάσεις του επιβάτη ενώ είναι πολύ πιθανό να διαθέτουν λειτουργία massage.Στο ενδιάμεσο των θέσεων θα υπάρχει μια ζώνη interaction με ολογράμματα για διασκέδαση ή πραγματοποίηση επαφών και meetings κατα τη διάρκεια της πτήσης.

Με ποιόν τρόπο θα γίνουν όλα αυτά.Μέσω "έξυπνων" υλικών , λένε οι ειδικοί που ασχολουνται με το concept και δεν δίνει περισσότερες διευκρινήσεις.

Kρίσιμη σύσκεψη αυτή την ώρα στο Καστρί!

Posted: 14 Jun 2011 01:42 PM PDT

Ποιοι βρίσκονται στο σπίτι του πρωθυπουργού στο Καστρί;
Κρίσιμη σύσκεψη, που θα καθορίσει εν πολλοίς τις αυριανές πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστρί...
Εκτός από τον πρωθυπουργό, παρόντες είναι η Ρεγγίνα, Βάρτζελη, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Pamela Anderson: Δείτε τη... χωρίς μακιγιάζ!

Posted: 14 Jun 2011 01:38 PM PDT

Pamela Anderson: Πως είναι χωρίς το photoshop; Βλέπεται; Η ηθοποιός στα 43 χρόνια της πλέον είναι μητέρα δύο παιδιών και σε αρκετές φωτογραφίες από παπαράτσι μοιάζει... αγνώριστη! Από τη μία η σεξοβόμβα και από την άλλη η Πάμελα χωρίς μακιγιάζ!

Η Pamela πριν από λίγο καιρό...



Και η Pamela στη νέα φωτογράφηση...

undefined

Ο δεκάλογος του θυληκού εργένη

Posted: 14 Jun 2011 01:09 PM PDT

milled
  1. Δεν έχουν το κόμπλεξ "πρέπει τώρα να γνωρίσεις τους γονείς μου"
  2. Δε σου τη σπάνε με δεσμεύσεις και "μέχρι το Πάσχα..."
  3. Μπορείς να πάς κυνήγι χωρίς τύψεις.
  4. ΚΑΙ πλένουν ΚΑΙ σιδερώνουν με την κατάλληλη συμπεριφορά. (Πες της ότι θα την πάς στην πρεμιέρα μιας ρομαντικής ταινίας, δεν έχεις όμως σιδερωμένο κουστούμι και δεν αποφασίζεις αν θα βάλεις σπορ ή κυριλέ, και θα έχεις δυο κουστούμια σιδερωμένα! ΕΣΥ τι προτιμάς! να δεις μια χαζοταινία με ένα μαγουλάκι καρφωμένο στο λαιμό σου για δυο ώρες ή να παλεύεις με ένα ζεστό σίδερο 4 ώρες!)
  5. Είναι συνήθως καριερίστριες οπότε πάντα υπάρχει πιθανότητα να σου πετάξουν και μια καλή ιδέα ή γνωριμία. (ή και άσχετη αλλά εδώ σε θέλω κάβουρα!)
  6. ΔΕΝ μαγειρεύουν οπότε επιλέγεις εσύ συνήθως το φαγητό σου. (Ενθυμού τον Αγησίλαο το βασιλιά της Σπάρτης που προτιμούσε να κάνει ο ίδιος το μπάρμπεκιου και όχι ο είλωτας ή η συμβία του γιατί είχε γούστο ο άνθρωπος!)
  7. Την αφήνεις να νομίζει ότι σε επέλεξε για εραστή αυτή. (κούνια που την κούναγε!)
  8. Αν της τα φορέσεις δεν τη νοιάζει και πολύ επίσης και εσένα το ίδιο (μήπως θα την παντρευτείς;)
  9. Μπορείς πάντα να την πάς εκδρομή στο Ζανζιβέρη, να την κοιμήσεις σε αντίσκηνο, να την πετάξεις με αλεξίπτωτο, να την βάλεις γεμιστή σε άρμα μάχης, και να το διηγιέται με στόμφο στις φίλες της, σαν ωραία εμπειρία χωρίς να σε χέσει πατόκορφα!
  10. Σεξ και ύπνο σπίτια σας! Ο καθένας στο δικό του όπως βολεύεται καλύτερα!

Λεξικό για αγγελίες γνωριμιών

Posted: 14 Jun 2011 01:08 PM PDT

Σαραντάρα σημαίνει: 49 και κάτι στην καλύτερη περίπτωση!

Περιπετειώδης σημαίνει: Έχει πάει με τον μισό αντρικό πληθυσμό της χώρας… και συνεχίζει ακάθεκτη!

Στοργική σημαίνει : Κτητική. Ονειρεύεται να σε βγάζει βόλτα με λουράκι. Ο θεός να σε φυλάει!!!

Καλλιτεχνική φύση σημαίνει: Τρελή και αδέσποτη

Μέτρια εμφάνιση σημαίνει: (Εσύ τι λες; ) Δεν βλέπεται!

Πανέμορφη σημαίνει: Παθολογική ψεύτρα!

Ψάχνω σοβαρή σχέση σημαίνει: Αυτή την Κυριακή τι κάνεις; Θα σε περιμένω έξω από την εκκλησία!

Μορφωμένη σημαίνει: Αιώνια φοιτήτρια, το ρεμάλι της τάξης

Συναισθηματικά σταθερή σημαίνει: Εντελώς χαρακωμένη!!!

Άτομο καριέρας σημαίνει: Τα πρωινά μοιράζει feig bolan έξω απ ' τον Μαρινόπουλο

Λατρεύει την τέχνη σημαίνει: Ψωνάάάάρα!!!!

Φιλόζωη σημαίνει: Φέρε σπόρους απ ' το σπίτι να ταΐσουμε τα περιστέρια!!!

Εξωτερική ομορφιά σημαίνει: Αλλόκοτη. Θα τρόμαζε κι έναν ουραγκοτάγκο…

Ελεύθερο πνεύμα σημαίνει: Αχαλίνωτη χρήση οινο-πνεύματος!

Στην αρχή ας μείνουμε φίλοι σημαίνει: Προσπάθεια να μετριάσει την φήμη της ως εύκολη!!!

Εύθυμη σημαίνει: Σε κάνει ρόμπα δημοσίως!

Ήπιων τόνων σημαίνει: Βρίσκεται σε κώμα!

Καλή ακροάτρια σημαίνει: Μουγκή!

Με χιούμορ σημαίνει: Γλωσσοκοπάνα!

Σε διάσταση με τον πρώην σημαίνει: Αφού ο προηγούμενος δήλωσε πτώχευση, ψάχνει για νέο χρηματοδότη!

Μοιάζει νεότερη: (... Αν την δεις το βράδυ και χωρίς τα γυαλιά σου)!

Αγαπάει τα ταξίδια σημαίνει: Θα την πηγαίνεις παντού, για να σκάσουν οι φίλες της!

Απελευθερωμένη σημαίνει: Ζει με τον πρώην άντρα και τον 'φίλο' του, κι αν έχεις κατανόηση δεν θα ζητάς εξηγήσεις κάθε τρεις και λίγο. Εντάξει;;;

Ανοιχτόμυαλη σημαίνει: Ψάχνει για άντρα απεγνωσμένα! Θα δεχθεί τα πάντα!

Παθιασμένη σημαίνει: Αθεράπευτα σεξομανής (Δεν κόβεται το άτιμο)!!!

Γράφει στίχους σημαίνει: Πάσχει από μανιοκατάθλιψη…

Κοκκινομάλλα σημαίνει: Στο Hondos Centre κατεβάζει από τα ράφια κάθε παράξενη απόχρωση και χρωματισμό έτσι, για πλάκα!

Ρομαντική σημαίνει: Δεν βλέπεται με το φως της μέρας, ενώ κάτω από το φεγγάρι ξεγελιέσαι!

Αυτοδημιούργητη σημαίνει: Άνεργη

Ξεχωριστή σημαίνει: Για τα σίδερα!

Πνευματικός τύπος σημαίνει: Ανήκει σε επικίνδυνη παραθρησκευτική οργάνωση!

Σταθερή σημαίνει: Τόσο πληκτική, που θα σου γυρίσουν τα μάτια ανάποδα!

Ψηλή και αδύνατη σημαίνει: Πάσχει από νευρική ανορεξία …

Ηλιοκαμένη σημαίνει: Μαυριδερή ή ρυτιδιασμένη …

Ψάχνει το άλλο μισό της σημαίνει: Κολλιτσίδα! Θα φτύσεις αίμα να την ξεφορτωθείς!

Ατυχήσασα (Χήρα, θυμάσαι την ταινία με τον Κωνσταντάρα σημαίνει: Τον έφαγε τον φουκαρά!)

Νιώθει νέα στην καρδιά σημαίνει: (Και τα υπόλοιπα; )

Αν οι συντάκτες του Cosmopolitan ήταν άνδρες...

Posted: 14 Jun 2011 01:05 PM PDT

Ε: Ο άντρας μου επιθυμεί ερωτικό τρίγωνο με εμένα και την καλύτερη μου φίλη.

Α: Προφανώς ο άντρας σας δεν μπορεί να σας χορτάσει. Ξέροντας πως σαν και σας είναι μόνο μια στον κόσμο, αρκείται στην ερωτική συντροφιά της καλύτερης σας φίλης. Ένα υπέροχο πράγμα που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Γιατί λοιπόν να μην φέρετε στο κρεβάτι σας και όλες τις παλιότερες καλύτερες σας φίλες? Εάν είστε αναποφάσιστες, αφήστε τον στο κρεβάτι με τις φίλες σας, χωρίς να συμμετέχετε. Αν μετά από αυτό έχετε ακόμη αμφιβολίες, τότε κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα, όσο το σκέφτεστε.

Ε: Ο άντρας μου, μου ζητάει συνεχώς να του κάνω στοματικό έρωτα.

Α: Κάντε το! Το σπερματικό υγρό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και θα δώσει μια απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο σας. Αναμφίβολα οι άντρες το γνωρίζουν αυτό. Η προσφορά του να σας επιτρέψει να του κάνετε στοματικό έρωτα είναι εντελώς ανιδιοτελής. Αυτό δείχνει ότι σας αγαπάει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να τον ευχαριστήσετε κάνοντας του στοματικό έρωτα ΔΥΟ φορές τη μέρα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου βγαίνει πολύ συχνά έξω με τους φίλους του.

Α: Αυτή είναι μια απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά και θα πρέπει να ενθαρρύνεται. Ο άντρας είναι κυνηγός και χρειάζεται να αποδείξει την γενναιότητα του στους άλλους άντρες. Μια βραδιά έξω, κυνηγώντας Ελεύθερες νεαρές κοπέλες, είναι το καλύτερο γιατρικό για το καθημερινό στρες και τον βοηθά να επιστρέφει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ήρεμος, ξέγνοιαστος και ήπιος. Να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό για τη σχέση σας από ένα διήμερο του άντρα σας μακριά από το σπίτι (Είναι υπέροχη ευκαιρία να καθαρίσετε και το σπίτι!). Απλά κοιτάξτε πόσο συναισθηματικός και ευτυχισμένος είναι όταν επιστρέφει στη θαλπωρή της αγκαλιάς σας. Το καλύτερο που μπορείτε να πράξετε, μόλις γυρίσει, είναι εσείς και η καλύτερη σας φίλη να του κάνετε στοματικό έρωτα. Μετά μαγειρέψτε του ένα καλό γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου δεν γνωρίζει που βρίσκεται η κλειτορίς μου.

Α: Η κλειτορις σας είναι αδιάφορη στον άντρα σας. Αν ασχολείστε μαζί της, κάντε το στον ελεύθερο σας χρόνο και επίσης ζητήστε από την καλύτερη σας φίλη να σας βοηθήσει. Κατόπιν, βιντεοσκοπήστε το γεγονός και κάντε μια ευχάριστη έκπληξη στον άντρα σας χαρίζοντας του την κασέτα ως δώρο γενεθλίων. Για να απαλλαχτείτε από τις τύψεις που σας κυριεύουν, κάντε του στοματικό έρωτα και μαγειρέψτε του ένα ωραίο γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου δεν ενδιαφέρεται για προκαταρκτικά παιχνίδια στο ΣΕΞ.

Α: Είστε απαράδεκτη και μόνο που φέρνετε ένα τέτοιο θέμα στην επιφάνεια και θα πρέπει να αναζητήσετε μαθήματα καλής συμπεριφοράς και ευαισθησίας. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι υπερβολικά αγχωτικά και χρονοβόρα για τον άντρα σας. Το ΣΕΞ θα πρέπει να διατίθεται στον άντρα σας όποτε το επιθυμήσει, ΧΩΡΙΣ ενοχλητικές και παράλογες απαιτήσεις για προκαταρκτικά παιχνίδια. Η συμπεριφορά σας δείχνει πως δεν αγαπάτε αρκετά τον άντρα σας. Σταματήστε να είστε μια προκλητική εγωίστρια!! Ίσως να μπορέσετε να λάβετε συγχώρεση αν του κάνετε στοματικό έρωτα και του μαγειρέψετε ένα ωραίο γεύμα.

Ε: Ο άντρας μου φτάνει πάντα σε οργασμό, μετά τον παίρνει ο ύπνος και δεν μου προσφέρει εμένα έναν.

Α: Δεν είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω το πρόβλημα. Ίσως ξεχάσατε να του μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα.

Λόγοι για να χαίρεσαι που είσαι άνδρας

Posted: 14 Jun 2011 01:04 PM PDT

1)Σε αντίθεση με τις κοινές πεποιθήσεις όταν λέμε <<σ'αγαπώ>> το εννοούμε και γι'αυτό είμαστε πολύ προσεχτικοί στην χρήση αυτής της λέξης

2)Τα γκρίζα μαλλιά και οι ρυτίδες απλά μας δίνουν
χαρακτήρα.

3)Δεν στην πέφτει ο κάθε πορνόγερος-ταρίφας μεσα στο ταξί

4)Οι φίλοι μας ειναι πάντοτε ειλικρινείς

5)Η εξωτερική μας εμφάνιση ειναι 100% αληθινή...ό,τι βλέπετε-παίρνετε,ενώ εμείς κυριολεκτικά δεν ξέρουμε τι θα μας ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ(πιο πολύ για αρνητικό μου κάνει αυτό)

6)Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι optional και ο οργασμός είναι πάντα αληθινός

7)Ακόμα και με λίγη μπυροκοιλίτσα διατηρούμε την γοητεία μας και δεν μας <<θάβουν>> οι γύρω μας

8)Όταν σφίξουν τα πράγματα υπάρχει πάντα ένα Aγιο Όρος. Και μόνο που το ξέρουμε αρκεί.

9)Στα πάρτυ κανείς δεν εύχεται να μας μεθύσει για νας μας γυρίσει σπίτι

10)Σε περίπτωση που χαθόυμε,ενεργοποιείται το ένστικτο του προσανατολισμού μας και δεν βασιζόμαστε στον κάθε περιπτερά/περαστικό για να βρούμε τον προορισμό μας(είμαστε αυτόνομοι)

11)Τρώγοντας μια μπανάνα δεν γινόμαστε πρωταγωνιστές σεξουαλικών φαντασιώσεων κάποιων επιτήδειων(χεχ)

12)Είμαστε απόλυτα κυρίαρχοι στο τάβλι και στο πόκερ..(το δεύτερο δεν το ακουμπάτε καν,στο τάβλι τουλάχιστον το παλεύετε)

13)Αν ένας άντρας πάει με 3 γυναίκες σε ένα βράδυ είναι <<θεός>>...αν μια γυναίκα πάει με 3 άντρες σε έναν μήνα ειναι πουτ*να..

14)Το επίθετο σου είναι πάντα το ίδιο.

15)Μπορείς κάποτε να γίνεις Πρόεδρος της Δημοκρατίας(λέμε τώρα)

16)Όταν ακούμε τον αριθμό <<69>> μας έρχεται πάντα το ίδιο πράγμα στο μυαλό

17)Παραδεχόμαστε τον αυνανισμό και δεν χρησιμοποιούμε διάφορα <<παιχνιδάκια>>

18)Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες για να φάμε σοκολάτα...απλά την τρώμε

19)Στο συνεργείο σου λένε πάντα την αλήθεια.

20)Το στήθος σου ή ο πισινός σου δεν αποτελούν βασικό
παράγοντα για την πρόσληψη σου.

21)Όταν φεύγεις από το ξενοδοχείο δεν χρειάζεται να τακτοποιήσεις...απλά τα αφήνεις όλα μπου***λο

22)Το κατούρημα είναι πολύ πιο εύκολο και προσαρμόζεσαι άνετα και σε εξωτερικούς χώρους

23)Μπορείς να βρίσεις σχεδόν παντού

24)Δεν υπερασπίζεσαι τον τίτλο του <<ωραίου φύλου>> άρα στα αρχί*ια σου...

25)Ένας <<μέτριος>> άντρας ρίχνει μια ωραία γυναίκα...το αντίθετο είναι σπάνιο

26)Bachelor party

27)Όχι τακόυνια,όχι εγκυμοσύνη,όχι περίοδος,όχι αποτριχώσεις ούτε περριτές δίαιτες

28)Πολλές φορές το ρίχνουμε στην φιλοσοφία ακόμα και αν δεν μας φαίνεται

29)Μπάσκετ,μπάλα και οποιοδήποτε σπορ έχουμε διάθεση να δούμε..

30)Μας χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός,η περιπέτεια και γενικότερα η αδρεναλίνη.Δεν πρόκειται να βρεθούμε θύματα σεξισμού και αποτελούμε το ισχυρό φύλο

Φανέλες τέλος! Τώρα μόνο body painting…

Posted: 14 Jun 2011 12:46 PM PDT

Φανέλες τέλος! Τώρα μόνο body painting…

Φανέλες τέλος! Τώρα μόνο body painting…

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους φιλάθλους να φοράνε φανέλες της ομάδας τους στο γήπεδο, όμως πλέον θα πρέπει να προσαρμοστούμε και σε ένα άλλο θέαμα. Σε αυτό του… Body painting. Στη Μασαχουσέτη στην σειρά των τελικών της National Hockey League (NHL) οι Vancouver Canucks αναμετρήθηκαν με τους Boston Bruins, με φόντο τον τίτλο και στον τρίτο τελικό μία οπαδός της ομάδας του Vancouver προκάλεσε σάλο με την εμφάνισή της καθώς έκανε… Body painting την φανέλα της ομάδας της και χωρίς να την καταλάβουν οι άνδρες ασφαλείας κατάφερε και μπήκε στο γήπεδο. Φυσικά οι υπόλοιποι άνδρες οπαδοί βρήκαν πολύ sexy την εμφάνισή της και έτσι συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Το «Νησί» σε αριθμούς!

Posted: 14 Jun 2011 12:38 PM PDT

Το «Νησί» σε αριθμούς!

Το «Νησί» σε αριθμούς!

Μπορεί να ολοκληρώθηκε η προβολή του «Νησιού», έρχεται όμως ένα πολύ δυνατό backstage της σειράς που αγκαλιάζει σκηνές που δεν είδαμε. Σκηνές που πραγματικά δεν μετριούνται σε αριθμούς αφού τα ποσά και τα μεγέθη είναι συγκλονιστικά. Το κάθε επεισόδιο είχε κόστος 200.000 ευρώ, οι βασικοί ρόλοι άγγιξαν τους 83 ενώ 777 ήταν οι βοηθητικοί ηθοποιοί. Τα κοστούμια που φορέθηκαν έφτασαν τα 1.636 και 1.960 τα πρόσθετα εφέ που χρειάστηκαν. Τα γυρίσματα διήρκησαν 260 μέρες ενώ η σκηνοθετική προετοιμασία διήρκησε 18 μήνες. Όσο για την κατασκευή των σκηνικών; 4 ολόκληρους μήνες!

Angelina Jolie και Louis Vuitton: Η πρώτη φωτογραφία

Posted: 14 Jun 2011 12:35 PM PDT

Angelina Jolie και Louis Vuitton: Η πρώτη φωτογραφία

Angelina Jolie και Louis Vuitton: Η πρώτη φωτογραφία

Όταν μαθεύτηκαν τα νέα για την επικείμενη συνεργασία της Louis Vuitton με την Angelina Jolie (στα πλαίσια της σειράς του οίκου Core Values, στην οποία έχουν στο παρελθόν πρωταγωνιστήσει η Sofia Coppola με τον πατέρα της Francis-Ford, o Sean Connery και ο Bono), ενθουσιαστήκαμε και την ίδια στιγμή αναρωτηθήκαμε για το αποτέλεσμα της καμπάνιας –ιδιαίτερα, μάλιστα όταν η διάσημη ηθοποιός εθεάθη στην Καμπότζη μαζί με τα μεγαλύτερα από τα έξι παιδιά της. Τελικά, το αποτέλεσμα δικαιώνει και τη Louis Vuitton, και την Angelina αλλά και τη φωτογράφο Annie Leibovitz, που κατάφερε να απαθανατίσει την εντυπωσιακή φύση της Καμπότζης αλλά και τη μοναδική γοητεία της Angie

Στα δίχτυα της αστυνομίας γυναίκα προαγωγός

Posted: 14 Jun 2011 12:32 PM PDT

Στη σύλληψη μιας 53χρονης ελληνίδας η οποία ήταν αρχηγός κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων που σκοπό είχε τη σεξουαλική εκμετάλλευση σε Ελλάδα και Ρωσία, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Τόσο για αυτή όσο και για άλλα 7 μέλη του κυκλώματος σχηματίστηκε δικογραφία.

Πριν από 4 μήνες αλλοδαπή κατήγγειλε ότι μέλος του κυκλώματος την πλησίασε στη Ρωσία και εκμεταλλευόμενη την οικονομική της κατάσταση την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα να δουλέψει ως σερβιτόρα.

Αφού κατέφθασε στην Ελλάδα πριν από περίπου ένα χρόνο της ανακοίνωσαν ότι τους οφείλει 5.000 ευρώ για τα έξοδα μεταφοράς της και την υποχρέωναν να κλείνει ερωτικά ραντεβού χωρίς να πληρώνεται… Στη συνέχεια η αρχηγός του κυκλώματος κρατούσε την αλλοδαπή κλειδωμένη σε διαμέρισμα στο Ν. Κόσμο και την ανάγκαζε να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με ανθρώπους της νύχτας.

Η 53χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη αφού το διαμέρισμα στο Ν. Κόσμο το διατηρούσε ως οίκο ανοχής και παρέμενε με τις αλλοδαπές για να τις οδηγεί στα ραντεβού τους.

Τα προβλήματα του περιβάλλοντος και η λήψη μέτρων

Posted: 14 Jun 2011 12:31 PM PDT

Η καταστροφή του περιβάλλοντος απασχολεί τα τελευταία χρόνια όλον τον κόσμο και όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς. Η ρύπανση της ατμόσφαιρας είναι σοβαρή, γιατί τα αέρια που τη ρυπαίνουν, όπως το διοξείδιο του άνθρακα έχουν σοβαρές συνέπειες, όπως την υπερθέρμανση της γης ακόμη και αναπνευστικά προβλήματα.

Το όζον που βρίσκεται στο επίπεδο της θάλασσας θεωρείται μολυσματικό στοιχείο για τον αέρα, από την άλλη είναι χρήσιμο 'όταν βρίσκεται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, γιατί προλαμβάνει την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία από το να φτάσει στην επιφάνεια της γης.

Η «γρήγορη» λήψη μέτρων για τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, εκτός από τις θετικές επιπτώσεις στην υγεία, θα συνέβαλε να περιοριστεί η άνοδος της θερμοκρασίας. Τα οξείδια του αζώτου προκαλούν το φωτοχημικό νέφος , συνήθως στα κέντρα μεγαλουπόλεων.

Τα οξείδια του θείου και του άνθρακα αντιδρούν με τους υδρατμούς των νεφών δημιουργώντας όξινη βροχή, η οποία προσβάλλει τα δάση. Τα σωματίδια που περιέχονται στην αιθάλη και εκπέμπονται από τα αυτοκίνητα, τις δασικές πυρκαγιές και ορισμένες βιομηχανίες αλλά και το όζον της τροπόσφαιρας, συμβάλλουν στην άνοδο της θερμοκρασίας.

Τα σωματίδια του άνθρακα παρεμποδίζουν και απορροφούν το φως του ήλιου. Το διοξείδιο του άνθρακα αλλά και άλλα αέρια που παράγονται από ατελείς καύσεις, συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το όζον είναι το τρίτο σημαντικότερο αέριο που συμβάλλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αντιμετωπίζεται μέχρι τώρα με διάφορες πολιτικές αποφάσεις. Ο Γιόχαν Κουιλενστιέρνα, του Ινστιτούτου Στοκχόλμης μας αναφέρει ότι θα προσπαθήσει μέχρι το 2050 να αυξηθούν οι πιθανότητες να μην ξεπεράσουν τους 2 βαθμούς κελσίου

Διαζύγιο λόγω... βιντεοπαιχνιδιών

Posted: 14 Jun 2011 12:28 PM PDT

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες βιώνουν την εγκατάλειψη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι καθώς οι σύζυγοί τους είναι «κολλημένοι» με τα βιντεοπαιχνίδια. Και ενώ ένα χρόνο πριν το 5% των γυναικών προέβαλε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ως αιτία διαζυγίου, φέτος το ποσοστό έχει φτάσει το 15%!

Πολλές φορές μάλιστα οι γυναίκες αισθάνονται ότι οι άνδρες τους «βάζουν τα παιχνίδια πάνω από αυτές», όπως δηλώνουν και στην έρευνα Divorce On line που διεξήχθη μέσω Διαδικτύου και συμμετείχαν 200 γυναίκες στα πρόθυρα... χωρισμού.

Μάλιστα, άτομα εθισμένα σε βιντεοπαιχνίδια δηλώνουν πως το «World of Warcraft» είναι πιο εθιστικό και από την κοκαΐνη». «Η αύξηση των διαζυγίων που οφείλονται στα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να έχει δύο βασικές αιτίες. Η πρώτη είναι η οικονομική κρίση που επιβάλει να παραμένουν τα ζευγάρια περισσότερο στο σπίτι. Η δεύτερη είναι ότι χρησιμοποιούν τα παιχνίδια για να αποδράσουν από μία σχέση που ήδη κυριαρχεί η δυστυχία», εξηγεί ο Mark Keenan, διευθύνων σύμβουλος της Divorce Online.

Κλαμπ... υπάκουων γυναικών!

Posted: 14 Jun 2011 12:26 PM PDT

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά, λέει ο λαός. Αυτό υποστηρίζει πιστά μια ομάδα όχι συντηρητικών ανδρών αλλά μουσουλμάνων, και ακόμη συντηρητικότερων, γυναικών στη Μαλαισία.

Γνωστή με την ονομασία «Το Κλαμπ των Υπάκουων Συζύγων», η εν λόγω ομάδα συστάθηκε το περασμένο Σάββατο και ήδη μετρά πάνω από 800 μέλη. Οι εν λόγω κυρίες καλούν τις γυναίκες να υπακούν τυφλά και αδιαμαρτύρητα σε όλες τις διαταγές των ανδρών τους, εάν βέβαια θέλουν να έχουν έναν… επιτυχημένο γάμο.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της αντιπροέδρου της οργάνωσης, της ιατρού Ροχάγια Μοχάμαντ, σύμφωνα με την οποία «οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν και να ευχαριστούν τον άνδρα τους σα να ήταν πόρνες»!

Μάλιστα, οι Υπάκουες Σύζυγοι υποστηρίζουν πως η ενδο-οικογενειακή βία, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, τα διαζύγια και γενικότερα η ταραχή στον κόσμο πηγάζουν από την απροθυμία των γυναικών να ικανοποιούν τους πασάδες συζύγους τους. Φυσικά και όχι άδιμα, το παραπάνω κήρυγμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων.

Εσείς προσποιείστε;

Posted: 14 Jun 2011 11:01 AM PDT

Η Meg Ryan το έκανε καλύτερα από όλες και, μάλιστα, on camera και με πλήρη περιβολή. Εσείς;

Για τον οργασμό μιλάμε, φυσικά. Που όλοι οι άνδρες πιστεύουν πως χαρίζεται απλόχερα και όλες οι γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά. Και όταν δεν συμβαίνει;

Το αμερικάνικο περιοδικό Playboy κάνει μια έρευνα γύρω από το σεξ από το 1983 και τα φετινά αποτελέσματα κατέφτασαν φρέσκα φρέσκα και ζεστά, από το web. Σε ένα τυχαίο δείγμα 2.310 Αμερικανών που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια online η στατιστική κατέληξε σε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Εντάξει, η έρευνα έγινε σε Αμερικάνους αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί, με κοινούς παραλογισμούς με τα υπόλοιπα έθνη του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Για δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στατιστικά.

27% των ανδρών και 23% των γυναικών έχουν φωτογραφηθεί ή κινηματογραφηθεί γυμνοί και το 15% των ανδρών και 9% των γυναικών έχουν φωτογραφηθεί ή κινηματογραφηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ.
16% των ενηλίκων έχουν κάνει «sext» (sex + text) μέσω κινητού στέλνοντας προκλητικές φωτό ή μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου τους.
33% των ανδρών και 23% των γυναικών που έχουν χρησιμοποιήσει online dating site το έχουν κάνει ενώ είναι ήδη σε σχέση.
31% των ανδρών και 26% των γυναικών έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με κάποιον πρώην τους online.
44% των ανδρών και 36 % των γυναικών έχουν δει ακατάλληλες ταινίες μαζί με τον σύντροφό τους.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές