Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Χοροί και πανηγύρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Posted: 03 Jan 2013 09:31 AM PST

Χοροί και πανηγύρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», χόρευαν σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» κι ενώ κάποιοι διασκέδαζαν κάποιοι άλλοι είχαν «χάσει» το χρώμα τους.

Αφορμή για το «πάρτι» στάθηκε το βίντεο της Κατερίνας Ζαρίφη με τραγούδια που σχετίζονται με ζώα. Έλα όμως που η δημοσιογράφος δεν είχε συμπεριλάβει αρκετά τραγούδια που ήθελε η παρουσιάστρια... και ζήτησε από τους τηλεθεατές να της στείλουν στο twitter κι άλλα τραγούδια. Μια ζαλάδα την έπιασε την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία ήρθε και αποτελειώθηκε όταν ο δημοσιογράφος και αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας της έστειλε το τραγούδι του Μιχάλη Ρακιτζή με τίτλο «Είσαι σαν κουνέλι».

Δείτε στο απόσπασμα τι ακολούθησε μετά την... αποκάλυψη!

Απίστευτο! Τραγουδιστής έδειξε την ταυτότητά του στο twitter για να αποδείξει ότι δεν είναι αλλοδαπός

Posted: 03 Jan 2013 09:20 AM PST

Απίστευτο! Τραγουδιστής έδειξε την ταυτότητά του στο twitter για να αποδείξει ότι δεν είναι αλλοδαπός

Αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα προσωπικά του δεδομένα προκειμένου να διαψεύσει όσους υποστήριζαν ότι η καταγωγή του είναι από την Αλβανία.

 

Ο λόγος για τον Tus ο οποίος δημοσιοποίησε στα social media την ταυτότητά του προκειμένου να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να μην είναι Έλληνας αλλά Αλβανός.

Η ταυτότητα του αγαπημένου ράπερ της νεολαίας είναι ελληνική και ο Χρήστος Τούσης, όπως λέγεται ο TUS, κατάγεται από την Πρέβεζα.

«Επειδή βαρέθηκα βαριά νυχτωμένους να μιλάμε για την καταγωγή μου τσιμπάτε αυτό!!!» σχολίασε στο twitter του ο Τus!

Δείτε πού βρίσκεται ο καλύτερος δρόμος του κόσμου

Posted: 03 Jan 2013 03:38 AM PST

Δείτε πού βρίσκεται ο καλύτερος δρόμος του κόσμου

Τον χαρακτηρίζουν "παράδεισο των οδηγών".

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Η ανακοίνωση του Ηλία Μαμαλάκη: «Θα ήθελα όσοι δημοσιογράφοι διαβάσουν αυτό το κείμενο να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ πια»

Posted: 03 Jan 2013 09:20 AM PST

Η ανακοίνωση του Ηλία Μαμαλάκη: «Θα ήθελα όσοι δημοσιογράφοι διαβάσουν αυτό το κείμενο να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ πια»

Να τελειώνει με την παραφιλολογία και όλα όσα γράφονται και ακούγονται για την αποχώρησή του από την εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «136» θέλει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός σεφ λοιπόν για ακόμη μια φορά επέλεξε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω διαδικτύου. Πριν από λίγη ώρα, ο Ηλίας Μαμαλάκης, σε κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα με τίτλο «Ας τελειώνουμε», έγραψε ότι:

«.. Έχοντας ξεκινήσει η πιο δύσκολη χρονιά της κρίσης για την πατρίδα μας και όντας όλοι μας κάτω από προσπάθειες επιβίωσης, πολλά μέσα Μαζικής ενημέρωσης, εφημερίδες, τηλεοπτικές εκπομπές, ασχολούνται μετ' επιμονής έως σημείο ενοχλήσεως με τη διακοπή συνεργασίας μου με την εκπομπή 136 και που χωρίς να έχουν καμία, από κανέναν, συγκεκριμένη πληροφορία ισχυρίζονται αναληθή πράγματα.

Ότι τσακώθηκα με την Ανθή Σαλαγκούδη και ότι λογοφέραμε, πράγμα το οποίο είναι εντελώς αναληθές. Και την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα τους συμπαθώ πολύ και κοιτάω με μεγάλη τρυφερότητα την αγωνία τους να μπουν στον χώρο της τηλεόρασης. Έχουμε γίνει φίλοι και οπωσδήποτε αν μπορώ σε κάτι να βοηθήσω στο μέλλον θα το κάνω ευχαρίστως και στους δύο.

Ο λόγος της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικός και βασίζεται σε προσωπικές μου εκτιμήσεις άλλων θεμάτων.

Όσον αφορά την πιθανότητα να κάνω δική μου εκπομπή είτε στην ΕΤ 3 είτε στην ΝΕΤ είναι μικρές. Σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει να υποβληθεί αίτηση και να εγκριθεί από μια σειρά επιτροπών καταλήγοντας στην διαφάνεια και στη συνέχεια να υπογραφούν συμβόλαια με τους παραγωγούς για να ανατεθεί το έργο.

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει συμβεί ούτε στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη. Είμαι δε σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθεί, εάν προχωρήσουν, να τα σταματήσει. Οι δικλίδες ασφαλείας που μπήκαν στην κρατική τηλεόραση η οποία είναι η μόνη που μπορεί να επιβιώσει θα της φέρουν πολλές δυσκολίες στο ποιοτικό πρόγραμμα.

Η τελευταία φορά που βγήκα στην τηλεόραση ήταν ο Ιανουάριος του 2011 όταν έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής TOP CHEF απ' όπου διατηρώ τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τη συνεργασία, όσο και για την οργάνωση του ΑΝΤ1. Έκτοτε υπέβαλλα πολλές προτάσεις σε διάφορα κανάλια οι οποίες δεν έγιναν ποτέ δεκτές, μερικοί μάλιστα ζητούσαν να φέρω και σπόνσορες, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω να κάνω. Πριν λίγες εβδομάδες δέχτηκα την πρόταση για την εκπομπή 136 που όμως η συνεργασία δεν ευοδώθηκε. Δεν υπάρχουν ίντριγκες, δεν υπάρχουν πονηριές, δεν υπάρχει τίποτα κάτω από το τραπέζι.

Θα ήθελα όσοι δημοσιογράφοι διαβάσουν αυτό το κείμενο να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ πια, εκτός εάν θέλουν να τους μιλήσω για άλλα πράγματα, για τα όνειρα, για τους αγγέλους, τα μακρινά ταξίδια, την αγριεμένη Κεντρική Αφρική, τη γλυκύτητα των ανθρώπων της Σοβιετικής Ένωσης και τα κύματα του Ωκεανού στον Καναδά.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ότι επιθυμείτε.

3.1.2013»

Δείτε το νέο look της Κατερίνας Στικούδη!

Posted: 03 Jan 2013 09:07 AM PST

Δείτε το νέο look της Κατερίνας Στικούδη!

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, ψηλοτάκουνα και με χοντρό τακούνι μποτάκια πολλά αξεσουάρ αλλά και με αλλαγμένα μαλλιά. Η Κατερίνα Στικούδη έβαψε σκούρο φούξια τις άκρες των μαλλιών της για να δώσει λίγο χρώμα στη ζωή της αλλά και στην εκπομπή «Ελένη» που θα ήταν καλεσμένη. Την αλλαγή η τραγουδίστρια την οφείλει στον γνωστό κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη ο οποίος επέμενε να της αλλάξει λίγο το look.

Τι απάντησε ο Russell Crowe στην κριτική του Adam Lambert για το Les Miserables;

Posted: 03 Jan 2013 04:15 AM PST

Τι απάντησε ο Russell Crowe στην κριτική του Adam Lambert για το Les Miserables;

Αφού είδε την ταινία ο Adam Lambert τόνισε ότι ναι μεν ήταν καλή, όμως η μουσική μάλλον αποσπούσε την προσοχή από το υπόλοιπο έργο κυρίως για το γεγονός ότι ήταν ζωντανή και όχι ηχογραφημένη.

Όλοι σίγουρα περίμεναν να δουν εάν θα απαντήσει κάποιος από τους συντελεστές για να στηρίξει το φιλμ που έτσι κι αλλιώς είναι βασισμένο στη μιούζικαλ – βερσιόν που παίζεται στο θέατρο εδώ και χρόνια. Αυτός που έσπευσε να απαντήσει μέσω του twitter του ήταν ο Russell Crowe και η απάντηση του ήταν μάλλον διαφορετική από τα αναμενόμενα. «Δεν διαφωνώ με τον Adam, θα μπορούσε να είναι πιο διαμορφωμένη η ταινία πιο γλυκιά, όμως ο Hooper την ήθελε ωμή και πραγματική και έτσι έχουν τα πράγματα», έγραψε ο Russell Crowe αφήνοντας πολλούς άφωνους.

Τι σόι θεατρική παραγωγός είναι η Βάνα Μπάρμπα;

Posted: 03 Jan 2013 07:43 AM PST

Τι σόι θεατρική παραγωγός είναι η Βάνα Μπάρμπα;

Πώς να κάνεις το θέατρο, μπουζούκια

 

Πώς το έλεγε η Βάνα στο Dancing with the Stars; «Θεατρική παραγωγός;». Ε, αυτό ακριβώς. Η Βάνα Μπάρμπα- και ξέρετε πόσο την αγαπάει αυτή η στήλη τη Βάνα- πρέπει να είναι η μοναδική θιασάρχης/θεατράνθρωπος/πρωταγωνίστρια του θεάτρου ή έστω θεατρική παραγωγός που μπορεί να μετατρέψει μια βαρετή πρεμιέρα που όλοι νυστάζουν και υποκρίνονται ότι ψυχαγωγούνται με βαριά τέχνη σε «μια βραδιά στα μπουζούκια».

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Λάουρα Νάργιες: «Το φλερτ είναι πολύ όμορφο παιχνίδι»

Posted: 02 Jan 2013 10:24 AM PST

Λάουρα Νάργιες: «Το φλερτ είναι πολύ όμορφο παιχνίδι»

Η Λάουρα Νάργιες ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, αλλά τα ελληνικά την δυσκολεύουν.

«Αν φτάσω σε σημείο τρέλας, στο αμήν και πρέπει να βρίσω θα το κάνω στα γερμανικά γιατί ως γλώσσα είναι πιο σκληρή», δήλωσε στο πρώτο θέμα και συνέχισε: «Το φλερτ είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι , αλλά μετράει πολύ από ποιον γίνεται , που γίνεται και κυρίως σε τι φάση βρίσκομαι κι εγώ την δεδομένη στιγμή».  

Βάσια Τριφύλλη: «Όταν γνώρισα την κόρη μου, είπα ότι αυτό το κορίτσι αξίζει να το υιοθετήσω»

Posted: 03 Jan 2013 08:49 AM PST

Βάσια Τριφύλλη: «Όταν γνώρισα την κόρη μου, είπα ότι αυτό το κορίτσι αξίζει να το υιοθετήσω»

Την προηγούμενη Κυριακή στο Live του «Dancing with The Stars» μεταξύ άλλων έγινε ευρέως γνωστή και η πράξη υιοθεσίας της Βάσιας Τριφύλλη.

Σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε για αυτή της την απόφαση η δημοφιλής ηθοποιός αλλά και η κόρη της, Βερόνικα.

«Είχα μεγάλη λαχτάρα να κάνω ένα παιδί, αρρώστησα όμως πολύ βαριά από καρκίνο, δεν μπορούσα να κάνω παιδιά, ήταν απαγορευμένο για μένα. Όταν λοιπόν ήρθε το παιδί αυτό σπίτι μου από τα βουνά με τα μάτια αυτά τα όμορφα, είδα ένα κοριτσάκι που ήρθε εδώ για να σπουδάσει και τρελάθηκα. Είπα ότι αυτό το παιδί αξίζει», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Μια αγάπη αμφίδρομη αφού και η κόρη της ακούει το όνομα Βάσια και χτυπάει η καρδιά της. «Όταν ακούω το όνομα της Βάσιας η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχει στη γη ένας άνθρωπος που μπορεί να σε αγκαλιάσει και να σου δώσει τόση αγάπη», αναφέρει.

Η Βερόνικα μάλιστα είναι πάρα πολύ αυστηρή με την Βάσια Τριφύλλη που δεν προσέχει την υγεία της και συνεχίζει το κάπνισμα.

«Της κάνω συνέχεια παρατήρηση γιατί συνεχίζει να καπνίζει και με λέει Γκεστάπο. Έχεις δει άνθρωπο να καπνίζει στην εντατική; Εγώ είδα τη Βάσια. Της είχαν βάλει μηχάνημα στην καρδιά κι εκείνη ήταν στην τουαλέτα και κάπνιζε», δήλωσε.

Ο γιος του Orlando Bloom είναι μεγάλος hiker!

Posted: 03 Jan 2013 06:20 AM PST

Ο γιος του Orlando Bloom είναι μεγάλος hiker!

Στον μπαμπά του και διάσημο ηθοποιό αρέσει πολύ το hiking, η κατά κάποιον τρόπο πεζοπορία αλλά σε βουνό ή ύψωμα.

 

Ο μικρός Flynn που κοντεύει τα δύο τον συντρόφευσε στην τελευταία του βόλτα πριν αλλάξει ο χρόνος και φάνηκε να τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού δεν γκρίνιαξε ούτε λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Χρήστος Σιμαρδάνης: «Πήγα να πεθάνω. Οι γιατροί μου έδιναν μία με δύο ημέρες ζωή»

Posted: 03 Jan 2013 08:30 AM PST

Χρήστος Σιμαρδάνης: «Πήγα να πεθάνω. Οι γιατροί μου έδιναν μία με δύο ημέρες ζωή»

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Ποια pop star είπε ότι τα οπίσθιά της έχουν δική τους προσωπικότητα;

Posted: 03 Jan 2013 08:15 AM PST

Ποια pop star είπε ότι τα οπίσθιά της έχουν δική τους προσωπικότητα;

Kαι δηλώνει περήφανη για τις πλούσιες καμπύλες της!

Eίναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες της pop και μέλος του μεγαλύτερου ίσως αυτή τη στιγμή, girl group, των Girl's Aloud. O λόγος για την Kimberley Walsh η οποία φωτογραφήθηκε και μίλησε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Cosmopolitan.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε για το sex appeal της αλλά και τα... διάσημα οπίσθιά της, τα οποία μαγνητίζουν, και δικαιολογημένα τα αντρικά βλέμματα. «Δυσκολεύομαι να αποκαλέσω τον εαυτό μου σέξι αλλά ξέρω ότι σώμα μου είναι πολύ πιο γυναικείο από αυτό των μοντέλων. Έχω συμβιβαστεί με την εικόνα μου και μου αρέσω όπως είμαι», είπε η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε ακάθεκτη να μιλά για τις θανατηφόρες της καμπύλες: «Το να νιώθεις σέξι δεν έχει να κάνει με το να βάλεις ένα προκλητικό ρούχο, αλλά θα πρέπει να βγαίνει από μέσα σου. Εξάλλου, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι τα οπίσθιά μου έχουν δική τους προσωπικότητα και όποια κακία και αν ακούγεται γι' αυτά, το μόνο που ξέρω είναι ότι το αγόρι μου λατρεύει να τα σκαμπιλίζει»!

Κι εμείς μαζί σου...

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του David Hasselhof από το Baywatch

Δείτε τον Jude Law με μαγιό: ξαναβρίσκει τη φόρμα του!

H μελαγχολία της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της Kim


Και όμως είναι αλήθεια! Η Φαίη Σκορδά παράτησε τον Γιώργο Λιάγκα για τον…

Posted: 03 Jan 2013 08:05 AM PST

Και όμως είναι αλήθεια! Η Φαίη Σκορδά παράτησε τον Γιώργο Λιάγκα για τον…

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Ο παρουσιαστής διηγήθηκε ένα αστείο συμβάν που του είχε συμβεί πριν παντρευτεί με την Φαίη ΣΚορδά...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Kάτια Δελατόλα: Εντυπωσιάζει με μία συλλογή – ταξίδι στο χρόνο!

Posted: 03 Jan 2013 08:00 AM PST

Kάτια Δελατόλα: Εντυπωσιάζει με μία συλλογή - ταξίδι στο χρόνο!

Υπέροχα αξεσουάρ και φορέματα που θυμίζουν παραμύθι

Ένα ταξίδι στο χρόνο είναι η συλλογή της Κάτιας Δελατόλα TWISTED VINTAGE για τη σεζόν που διανύουμε. Ένα ταξίδι σε καιρούς ρομαντικούς, όπου η θηλυκότητα έπαιζε διακριτικά με την πολυτέλεια ενώ η κομψότητα με το κοριτσάκι που όλες οι γυναίκες κρύβουμε μέσα μας.

Καιρός να νιώσουμε και πάλι την αγάπη για τη ζωή, το κέφι και την όρεξη για παιχνίδι και διασκέδαση μέσα σε κομμάτια με μοναδικά prints ζωγραφισμένα και τυπωμένα πάνω σε μετάξι. Δημιουργίες από πούπουλα και χάντρες... υπέροχα και σέξι mini dresses και ονειρεμένες διαφάνειες σε συνδυασμό με εντυπωσιακά αξεσουάρ που μας ταξιδεύουν στη δεκαετία του '20 και μας μεταμορφώνουν σε πριγκίπισσες.

Η συλλογή TWISTED VINTAGE 12-13 είναι η αφορμή για να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο λαμπερό και θηλυκό εαυτό μας. Στο ίδιο πνεύμα κυμαίνεται και η BRIDAL COLLECTION της Κάτιας Δελατόλα, παίζοντας με στοιχεία που καθορίζονται από την πολυτέλεια και ταυτόχρονα αποπνέουν μία απλότητα ρετρό εποχής, χωρίς να παραγκωνίζουν το μινιμαλιστικό χαρακτήρα της σύγχρονης γυναίκας. Με αυτό τον τρόπο, οι δημιουργίες της σχεδιάστριας μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα.

Η συλλογή TWISTED VINTAGE καθώς και η BRIDAL COLLECTION F/W 12-13 της Κάτιας Δελατόλα, είναι διαθέσιμες στο ατελιέ της οδού Ηροδότου 29 στο Κολωνάκι, κατόπιν ραντεβού (τηλ 210 7296327).

Διαβάστε ακόμη:

Galliano: Τι προτείνει επί ποδός για τη νέα σεζόν;

Diane Von Furstenberg: Τι θα κρατήσουμε το 2013;

8 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον θρυλικό οίκο Chloe

 

Αντιμικροβιακά βότανα: Μάθετε με ποια μπορείτε να γλιτώσετε τις ιώσεις

Posted: 03 Jan 2013 07:30 AM PST

Αντιμικροβιακά βότανα: Μάθετε με ποια μπορείτε να γλιτώσετε τις ιώσεις

Με τα βότανα, ασθένειες τέλος.

Είναι γεγονός. Αυτή την περίοδο, οι λοιμώξεις και οι ιώσεις είναι σε έξαρση. Ο περισσότερος κόσμος υποφέρει από πυρετό, πονοκεφάλους και πονόλαιμους. Πως ,λοιπόν, μπορούμε να προλάβουμε τις ιώσεις με φυτικά προϊόντα;


Πως δρουν;


Tα βότανα που έχουν αντιμικροβιακή δράση δρουν απευθείας και καταστρέφουν τα μικρόβια και τους ιούς που έχουν εισέλθει στον οργανισμό μας. Επιπροσθέτως, ενεργοποιούν τις άμυνες του οργανισμού και σας χαρίζουν περισσότερη δύναμη και ενέργεια.


Ποια βότανα διαθέτουν αντιμικροβιακές ιδιότητες;


Το θυμάρι είναι το νούμερο ένα βότανο, καθώς μελετητές παρατήρησαν ότι είναι οχτώ φορές πιο ισχυρό και δραστικό από τη φαινόλη.
Ακολουθούν τα εξής:
Σκόρδο, εχινάτσια, μέντα
Μύρο, δεντρολίβανο, ευκάλυπτος
Φασκόμηλο, τριαντάφυλλο, γεντιανή
Μέντα, ρίγανη, τίλιο, καλέντουλα
Λεβάντα, γαρίφαλο, μάραθος, γλυκάνισος

Δοκιμάστε τα και δείτε στον οργανισμό σας τις θετικές τους ιδιότητες

 

Διαβάστε ακόμα:

4+1 λόγοι που ο οργασμός βελτιώνει την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής σας

Μάθετε πως το γέλιο βελτιώνει την καθημερινότητα σας και σας χαρίζει επιπλέον χρόνια!

Ποιο είναι το καλύτερο φάρμακο ενάντια στην κούραση και στο στρες;

Elle Fanning: μια μικρομέγαλη με Chanel

Posted: 03 Jan 2013 07:15 AM PST

Elle Fanning: μια μικρομέγαλη με Chanel

Στην τελευταία της εμφάνιση η Αμερικανίδα έφηβη δεν κατάφερε να μας κερδίσει.

Μπορεί να κέρδισε το Βραβείο της πιο καλοντυμένης έφηβης για το 2012, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει και τις κακές της στιγμές. Ο λόγος για την δεκατετράχρονη ηθοποιό Elle Fanning, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show with Jay Leno» την Παρασκευή το βράδυ για να προωθήσει την ταινίας της «Ginger and Rosa».

Η Elle φόρεσε ένα φόρεμα από τη resort 2013 συλλογή του maison Chanel (μια συλλογή που δεν μας άρεσε καθόλου) σε συνδυασμό με Chanel σανδάλια στην απόχρωση της λεβάντας και ένα τσόκερ στο λαιμό.

Ενώ, αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια της Elle σε αυτήν την μικρή ηλικία να παίξει με τη μόδα νομίζουμε (αν και ευχόμαστε να μην ισχύει) πως ο χαρακτηρισμός της νεαρής φασιονίστας που της έχουν όλοι προσδώσει την κάνει (εκείνη και τον στυλίστα της) να προσπαθεί πάρα πολύ με το αποτέλεσμα να μην είναι κολακευτικό αλλά «κουρασμένο». Το φόρεμα δεν κάνει καθόλου καλό fit στους ώμους και σε συνδυασμό με το τσόκερ και τα μαλλιά της που είναι αφημένα κάτω μετατρέπουν την εμφάνιση της σε outfit δανεισμένο από γκαρνταρόμπα θεάτρου. Μόνο το ομπρελίνο της λείπει για να θυμίζει Βερσαλλίες 19ου αιώνα.

Διαβάστε επίσης:

Elle Fanning: φορώντας πρώτη τα πιο περίεργα παπούτσια της επόμενης σεζόν

Elle Fanning: μια μικρή πριγκίπισσα με Oscar de la Renta

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Posted: 03 Jan 2013 06:45 AM PST

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Πάλι προβλήματα στον... παράδεισο;

Kι εκεί που λέγαμε ότι το διάσημο ζεύγος Kristen Stewart-Robert Pattinson, άφησε πίσω το σκάνδαλο του καλοκαιριού και ατένιζε με περισσότερη αισιοδοξία και... μπρίο το μέλλον, μαθαίνουμε κάτι που πραγματικά μας συγκλόνισε! Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια πέρασαν χωριστά τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Συγκεκριμένα, ο Robert ταξίδεψε στην μαμά πατρίδα Μ. Βρετανία, καθότι και Εγγλέζος, και η Kristen έμεινε σαν το κούτσουρο στις ΗΠΑ. Nέος χωρισμός; Αμ δε... Για όλα ευθύνεται η οικογένεια του Pattinson, η οποία δεν μπορεί ακόμα να συγχωρήσει την Stewart για τις καλοκαιρινές της παρασπονδίες και όπως είναι φυσικό δεν μπήκε καν στον κόπο να την καλέσει τις άγιες τούτες μέρες.

Κι αν οι γονείς του Robert, προσπαθούν να προστατέψουν το γιόκα τους, οι δύο μεγαλύτερες αδερφές του star Lizzy και Victoria κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να βάλουν μυαλό στο αδερφάκι τους και να παρατήσει την αγαπημένη του.

Μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει, αλλά επειδή η δύναμη της αδερφής, πόσο μάλλον των αδερφών, είναι τεράστια, κάτι μας λέει ότι η καλή μας Kristen μετράει μήνες...Μπορεί και μέρες!

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore-Ashton Kutcher VS Kristen Stewart-Robert Pattinson: ποιο ήταν το μεγαλύτερο κέρατο του 2012;

Ποια star κυκλοφορεί με μία... σφεντόνα στην τσέπη της;

Ποια διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θεωρεί γελοίο τον εαυτό της στις ερωτικές σκηνές;

Πασίγνωστη τραγουδίστρια tweet-αρει κάνναβη!

Posted: 03 Jan 2013 08:36 AM PST

Πασίγνωστη τραγουδίστρια tweet-αρει κάνναβη!

Τι άλλο θα κάνει για να προκαλέσει αντιδράσεις η κατά τα άλλα πασίγνωστη και σπουδαία τραγουδίστρια;

Σέξι φωτογραφίες, τολμηρά ρούχα, ακατάλληλες εικόνες και τόσα ακόμα σχόλια που έχουν γίνει αντικείμενο κριτικής. Αυτή τη φορά όμως σαν να το παράκανε λίγο η Rihanna! Η pop star αυτή τη φορά ανέβασε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο λογαριασμό της στο twitter μια φωτογραφία από μια μικρή φουντίτσα ινδική κάνναβης γράφοντας: «μήπως αυτό σας θυμίζει νεκροκεφαλή ή μήπως εγώ είμαι...;».

Το tweet της έκανε το γύρο του διαδικτύου και εισέπραξε δεκάδες αρνητικά σχόλια από τους θαυμαστές της σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα τα οποία την κατέκριναν για το παράδειγμα που δίνει στα νέα παιδιά και τα πρότυπα που δημιουργεί. Εκείνη όμως φαίνεται πως δεν πτοήθηκε καθόλου και μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε 71.000 likes.

Η Rihanna μάλιστα, την πρώτη μέρα του νέου έτους πόσταρε ακόμη μια φωτογραφία με τον εαυτό της να ξετρυπώνει μέσα από ένα πάπλωμα και χαιρέτησε τους θαυμαστές της λέγοντας: «Ακόμα δεν έχω κοιμηθεί. Γεια σου 2013».

Πόσοι Έλληνες υπάρχουν στο Facebook;

Posted: 03 Jan 2013 07:27 AM PST

Πόσοι Έλληνες υπάρχουν στο Facebook;

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα κατοίκους της Ελλάδας διαθέτουν λογαριασμό στο Facebook, σύμφωνα με στοιχεία από το socialbakers.com, τη στιγμή που ο μέσος χρήστης της on-line πλατφόρμας είναι άνδρας ηλικίας 18 με 34 ετών

 

Ο αριθμός των εμφανιζόμενων χρηστών της δημοφιλέστερης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα μας –χωρίς όμως να υπολογίζεται πόσοι διαθέτουν περισσότερους από έναν λογαριασμούς- αγγίζει πια τα τέσσερα εκατομμύρια, τοποθετώντας την Ελλάδα στην 43η θέση στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Αγγελική Λάμπρη: Πότε θα βαφτίσει την κόρη της;

Posted: 02 Jan 2013 08:48 AM PST

Αγγελική Λάμπρη: Πότε θα βαφτίσει την κόρη της;

Η Αγγελική Λάμπρη πέρασε τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής της, αφού είχε στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος έγιναν γονείς στις 9 Δεκεμβρίου και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με το Οκ, η Αγγελική Λάμπρη και ο σύντροφός της δεν έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στην μικρούλα, ενώ η βάφτιση αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2013 με νονούς τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές