Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Johnny Depp – Amber Heard: Ξανά μαζί;

Posted: 08 Nov 2012 09:50 AM PST

 Johnny Depp – Amber Heard: Ξανά μαζί;

Την περίοδο που ο Johnny Depp χώριζε από την Vanessa Paradis, οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Χώρισαν όμως όταν ξέσπασε ο θόρυβος και οι φήμες ότι είναι η αιτία του χωρισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr.

H Kim Kardashian φοράει τον Kanye West (κυριολεκτικά) πάνω της

Posted: 08 Nov 2012 09:40 AM PST

H Kim Kardashian φοράει τον Kanye West (κυριολεκτικά) πάνω της

Η διάσημη star δε μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε.

Θυμάστε τα περίφημα σκουλαρίκια που φορούσε η Kim Kardashian την άνοιξη με το μονόγραμμα του καλού της, "KW"; το διάσημο κορίτσι έχει τέτοια μανία με τον Kanye West που εκτός από τα αθλητικά Nike Air Yeezys που φοράει και έχει σχεδιάσει ο ίδιος, τώρα κυκλοφορεί και με καινούργιο αξεσουάρ.

Το νέο απόκτημα της ριάλιτι star είναι ένα χρυσό δαχτυλίδι με το κλασικό πια μονόγραμμα KW το οποίο μόνο σε τατουάζ δεν το έχει κάνει ακόμα.

Το κορίτσι αγαπάει τα blings και το δείχνει, μήπως ήρθε η ώρα να της πάρει και το κανονικό δαχτυλίδι;

Διαβάστε επίσης:

Τι δώρο σκέφτεται να πάρει η Kim Kardashian στον Kanye West (ναι, έχει αστρονομική τιμή)

Kim Kardashian- Tamara Ecclestone: ποια μας πέταξε πιο πολύ τα μάτια έξω
Kim Kardashian: ξεχειλίζοντας μέσα στο Gucci φόρεμα

Kim Kardashian- Fergie: ποια φόρεσε καλύτερα το μικροσκοπικό Balmain φόρεμα;

Τρίτο πρόσωπο στη σχέση Kim Kardashian και Kanye West

Brian Austin Green & Megan Fox: «Γεννήσαμε μαζί με την Witherspoon αλλά το κρατήσαμε κρυφό»

Posted: 08 Nov 2012 09:15 AM PST

Brian Austin Green & Megan Fox: «Γεννήσαμε μαζί με την Witherspoon αλλά το κρατήσαμε κρυφό»

Πώς κατάφερε το ζευγάρι να μην μάθει κανείς τίποτα για πάνω από 3 εβδομάδες;

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green έγιναν γονείς ενός υπέροχου αγοριού του   Noah Shannon, όμως τα νέα δεν είναι πρόσφατα! Το ζευγάρι απέκτησε παιδί την ίδια μέρα με την Reese Witherspoon, όμως δεν μαθεύτηκε έως ότου πέρασαν πάνω από 3 εβδομάδες. Το E!Online ήταν το πρώτο site που σκέφτηκε ότι η εγκυμοσύνη της σταρ παρατράβηξε και φανταστείτε το σοκ όταν ανακάλυψε πώς η Fox γεννούσε την ιδια ακριβώς στιγμή με την Witherspoon στο ίδιο μάλιστα νοσοκομείο!

Αμέσως μετά το ζευγάρι έβγαλε ανακοίνωση στο  Facebook, και σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη με τον  Ryan Seacrest προχτές, ο Brian Austin Green αποκάλυψε πώς κατάφεραν να κρατήσουν κάτι τέτοιο μυστικό. Ο  Brian Austin Green ευχαριστεί την  Reese Witherspoon και τη γέννηση του δικού της γιου που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα κανείς να μην ασχοληθεί μαζί τους!

«Θέλω πολύ καιρό τώρα να στείλω λουλούδια την  Reese Witherspoon γιατί γέννησε την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο στη Santa Monica. Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να φτάσουμε στο νοσοκομείο στις 2:30 το ξημέρωμα και κανείς να μην το μάθει! Είναι απίστευτο και για εμάς. Πιστεύαμε πραγματικά πως θα μας κυνηγάνε οι paparazzi και δεν πιστεύαμε πώς έγινε και δεν το έμαθε κανείς. Μετά αποφασίσαμε να το απολαύσουμε και να το εκμεταλλευτούμε όσο πιο πολύ μπορούσαμε»!

«Αν και έχω άλλον ένα γιο, τώρα νιώθα τα 40 πιο πολύ από ποτέ. Ο μικρός κοιμάται αρκετά, αλλά μόνο για λίγο. Κάθε 3 ώρες θα κλάψει για κάτι. Αφού πεταχτείς ταραγμένος θα πεις: Α, οκ είμαι σπίτι και είναι το παιδί μου και μετά θα ψάξεις τι φταίει... Είτε πεινάει ή θέλει άλλαγμα. Είναι υπέροχο»!

Διαβάστε ακόμη:

Maison Martin Margiela for H&M διά χειρός Dreamer

Ποιος διάσημος κατάφερε να κάνει σέξι ακόμη και τα vintage αντρικά εσώρουχα;

Πόπη Τσαπανίδου: : «Οι παρουσιάστριες είναι ολίγον… γλάστρες».

Posted: 08 Nov 2012 09:11 AM PST

Πόπη Τσαπανίδου: : «Οι παρουσιάστριες είναι ολίγον... γλάστρες».

Εκνευρίστηκε σήμερα το πρωί η Πόπη Τσαπανίδου και μίλησε όπως δεν την έχουμε συνηθίσει.

Το θέμα που της προκάλεσε αυτό το συναίσθημα... η ηλικία των παρουσιαστών που κάνουν τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ο αρωματοποιός του οίκου Hermès μας συστήνει τη νέα του δημιουργία

Posted: 08 Nov 2012 08:45 AM PST

Ο αρωματοποιός του οίκου Hermès μας συστήνει τη νέα του δημιουργία

Το L'Ambre des Merveilles είναι το νέο, θαυμαστό ελιξίριο του Jean-Claude Ellena 

Το κεχριμπάρι παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο άρωμα του οίκου Hermès και ο αρωματοποιός Jean Claude Ellena, που το δημιούργησε, σκιαγραφεί αυτό αισθησιακό ελιξιριο, απαντώντας σε τέσσερις ερωτήσεις:


Μετά το Eau, Eau claire και το Élixir des Merveilles, έρχεται το L'Ambre des Merveilles- γιατι;
Το Eau de Merveilles είναι πολύ δυνατό "θέμα" - μπορεί, λοιπόν, να αναπτυχθεί γύρω του μια νέα οσφρητική ιστορίαμε πρωταγωνιστή το κεχριμπάρι και τους διαφορετικούς χαρακτήρες του. Με το L'Ambre, η γυναίκα γίνεται αισθησιακή και μυστηριώδης- σε αυτό το άρωμα ήθελα να συνδεθώ με το μυστήριο που κρύβει το κεχριμπάρι, που ακροβατεί ανάμεσα στην γλύκα της βανίλιας και τη ζεστασιά του λάβδανου, και την υγρή γοητεία του πατσουλί. 


Τι σημαίνει το κεχριμπάρι στην αρωματοποιία;
Είναι ένα συστατικό μυστικιστικό. Ξεκίνησε ως ένας "λίθος" που δημιουργείται μέσα στο σώμα της φάλαινας, τον οποίο έβγαζαν οι κυνηγοί και κάποιες φορές τον κρατούσαν. Συνδέθηκε, λοιπόν, με έναν φανταστικό κόσμο ηρώων που έζησαν μέσα "στην κοιλιά του κήτους" και απέδρασαν, από τον Ιωνά μέχρι τον Πινόκιο! Αυτό το κεχριμπάρι, λοιπόν, έχει μια πολύ φίνα, αδιόρατη μυρωδιά θάλασσας, ωκεανού και καπνού. Κάποτε, μάλιστα, το χρησιμοποιούσαν για να αρωματίζουν σάλτσες για κρέας και ψάρι! Όπως ακριβώς και με την ευωδιά του Tonkin musk, που θυμίζει σίδερο και αίμα- κάποτε, η μυρωδιά του αίματος ήταν πολύ δημοφιλής! Σήμερα την φοβόμαστε, την απορρίπτουμε. 


Όμως, εξακολουθούμε να λατρεύουμε το κεχριμπάρι, περισσότερ ίσως από ποτέ! 
Ναι, γιατί σήμερα ολοι μας γνωρίζουμε το κεχριμπάρι ως το δάκρυ των δέντρων, που δεν έχει μυρωδιά αλλά έχει το χρυσό χρώμα του ήλιου και του μελιού. Έτσι σήμερα, το κεχριμπάρι στα αρώματα δεν είναι το "φυσικό κεχριμπάρι" αλλά ένα συνθετικό κοκτέιλ που δημιουργήθηκε από τον γάμο ανάμεσα στη βανιλίνη και το λάβδανο. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλές, είναι η ζεστή, αφροδισιακή σχεδόν υπνωτική ευωδιά του, που παραπέμπει στην ανατολή. 


Το μπουκάλι έχει αλλάξει- έχει να κάνει με το διαφορετικό concept του L'Ambre;
Ναι, έχει γίνει πιο πολυτελές και μυστηριώδες. Το αγκαλιάζει ένα πλατύ, χρυσό δαχτυλίδι που αναδεικνύει την ιδιότητα που έχει το γυαλί του να "μεγεθύνει" τα αντικείμενα- όπως συμβαίνει και με την βροχή των αστεριών στην επίπεδη πλευρά του μπουκαλιού. 

Αγόρασέ την αν μπορείς: Ο Leonardo Di Caprio πουλάει τη βίλα του για… 23 εκατ. δολάρια μόνο! (photos)

Posted: 08 Nov 2012 08:40 AM PST

Αγόρασέ την αν μπορείς: Ο Leonardo Di Caprio πουλάει τη βίλα του για… 23 εκατ. δολάρια μόνο! (photos)

Αυτό θα πει τιμή- ευκαιρίας

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει μέχρι και τους stars οι οποίοι πουλάνε τα σπίτια τους σωρηδόν. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν το λες ότι το ξεπουλάει κιόλας, αφού ο Leonardo πουλάει την κατοικία του στο Μαλιμπού για... 23 εκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που την είχε αποκτήσει το 2002 στην τιμή-προσφορά... μόλις 6 εκατομμυρίων. Φαίνεται ότι ο όμορφος ηθοποιός έχει επιχειρηματικό μυαλό και τολμάει να την ρίξει στο σφυρί για τα τετραπλά από ότι την είχε αγοράσει. Μαγκιά του να μου πεις, αφού υπάρχουν άνθρωποι να την αγοράσουν , καλά κάνει!


Τι διαθέτει όμως η πολυτελής κατοικία; To σπίτι αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια και αντίστοιχο αριθμό μπάνιων. Η εσωτερική του διακόσμηση είναι αρκετά απλή, αλλά η εξωτερική είναι άλλο πράγμα. Έχουμε και λέμε: H βίλα περιλαμβάνει πελώρια μπαλκόνια μπροστά στη θάλασσα, barbecue, τεράστιους κήπους με πράσινο, ξεχωριστό σπιτάκι με γραφείο, spa και γυμναστήριο. Φυσικά ένα σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετό και για αυτό το λόγο απέναντι από τη βασική κατοικία υπάρχουν ακόμη 4 υπνοδωμάτια και 2 επιπλέον ξενώνες με θέα στον ωκεανό. Δηλαδή να μην έχει λίγο χώρο να φιλοξενήσει κανα δυο φίλους ο άνθρωπος;


Δείτε στη gallery όλες τις φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του. Τι λέτε, θα το αγοράσετε;

 

Διαβάστε ακόμα:

Leonardo DiCaprio: Η έξοδος με την αγαπημένη του

Καφές με τον Leonardo DiCaprio

 

Ποιο διάσημο supermodel φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την 4χρονη κόρη του;

Posted: 08 Nov 2012 08:30 AM PST

Ποιο διάσημο supermodel φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την 4χρονη κόρη του;

Η μικρή Anja στα βήματα της διάσημης μαμάς της

Οι φωτογραφίες της διαφημιστικής καμπάνιας του brand London Fog κυκλοφόρησαν σήμερα και σε αυτές βλέπουμε την 4χρονη Anja να κλέβει την παράσταση στην αγκαλιά της supermodel μαμάς της.

 

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio και την κόρη της, οι οποίες πρωταγωνιστούν στην πολύ τρυφερή φωτογράφηση του αμερικανικού brand outerwear. «Μου φαίνεται όμορφο και αστείο που η κόρη μου κλέβει την παράσταση. Το λατρεύω. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτήν», ήταν το σχόλιο της Ambrosio. «Πέρασε πολύ όμορφα στη φωτογράφηση και σκοπεύει να φοράει συνέχεια τα παιδικά jackets της London Fog».

Σύμφωνα με τον Άγγελο της Victoria's Secret η μικρή έχει ταλέντο στο modeling και θα ακολουθήσει τα βήματά της στο χώρο. «Φορούσα την κλασική καμπαρντίνα και η μικρή φορούσε μία ίδια, σε έντονο χρώμα και μου είπε: "Μοιάζει με την δική σου, μαμά". Λάτρεψε την όλη διαδικασία. Σίγουρα έχει το προσωπικό της γούστο. Τα πρωινά της αρέσει να διαλέγει μόνη τα ρούχα της- θα γίνει μία μικρή fashionista. Έχει, ήδη, πολύ ισχυρό χαρακτήρα», δήλωσε η περήφανη μαμά.

Διαβάστε ακόμα:
Alessandra Ambrosio: Τα μυστικά της ομορφιάς της
Ποιο supermodel παλεύει να αδυνατίσει μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα της;
Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μητέρα;

Γιατί έγινε έξαλλη η Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία της;

Posted: 08 Nov 2012 08:30 AM PST

Γιατί έγινε έξαλλη η Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία της;

Έξω φρενών έγινε η Δέσποινα Βανδή με αποτέλεσμα να ακυρώσει τη συναυλία της στην Κύπρο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Τρώει βραστό αυγό στο στούντιο η…

Posted: 08 Nov 2012 09:30 AM PST

Τρώει βραστό αυγό στο στούντιο η…

Είναι μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια, η οποία κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή.

Προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τις τροφές που καταναλώνει. Κάθε μέρα, τρώει ένα βραστό αυγό στο στούντιο με αποτέλεσμα να έχει εκνευρίσει τον συμπαρουσιαστή της. Ο Άκης Καβατζίκης τράβηξε σήμερα μια φωτογραφία την Νάντια Μπουλέ την στιγμή που απολάμβανε το αυγό της και την ανέβασε στο twitter.

Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή

Posted: 08 Nov 2012 08:31 AM PST

Βελτιωμένος ο καιρός την Παρασκευή

Μικρή άνοδο αναμένεται να σημειώσει αύριο, Παρασκευή, η θερμοκρασία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το- απο σκηνής- κράξιμο του Καμμένου και η αντίδραση του! (Nassos blog)

Posted: 08 Nov 2012 09:16 AM PST

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το- απο σκηνής- κράξιμο του Καμμένου και η αντίδραση του! (Nassos blog)

Εμ…όταν είσαι πολιτικός και όχι απλός αλλά ολόκληρος πρόεδρος κόμματος τι το θέλεις και σκάς σε «επιθεώρηση» και δε κάθεσαι σπίτι σου;

Εκτός βέβαια να σε τρώει να τα ακούσεις δημοσίως… όπως όμως αποδείχτηκε ο Καμμένος μόνο καμένος δεν ένιωθε ακούγοντας να του τα χώνει η Άννα Παναγιωτοπούλου καθώς δεν τον πήγαν με το ζόρι, αλλά επέλεξε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή» στο θέατρο Ζήνα! Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για το «J.A.C.E.»

Posted: 07 Nov 2012 09:31 AM PST

Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για το «J.A.C.E.»

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες ημέρες η νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη «J.A.C.E.».

 

Πρόκειται για μια ταινία που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, έχοντας αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις και συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου όπως: συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τόκιο ανάμεσα στα 15 φιλμ που διαγωνίστηκαν για το βραβείο καλύτερης ταινίας, βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τη Στεφανία Γουλιώτη στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, συμμετοχή και «εισιτήριο» διανομής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και Βραβείο Κριτικής Επιτροπής από το Βουκουρέστι, στο φετινό Romanian International Film Festival.

Ο Μενέλαος Καραμαγγιώλης αφηγείται με τον ιδανικότερο τρόπο την τραγική ιστορία του ορφανού Jace, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η ταινία αποτελεί μία κοινωνική περιπέτεια με «νουάρ αποχρώσεις», η οποία καταφέρνει να κρατήσει σε αγωνία το κοινό από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο με τη ζωντανή πλοκή, όσο και με τις υποδειγματικές ερμηνείες του εξαιρετικού καστ ηθοποιών: Alban Ukaj, Στεφανία Γουλιώτη, Αργύρης Ξάφης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, Κόρα Καρβούνη, Ακύλλας Καραζήσης, Γιάννης Τσορτέκης, Χρήστος Λούλης, Κώστας Μπερικόπουλος, Diogo Infante, Franco Trevisi.

«Η αφορμή για αυτή την ταινία είναι ο τίτλος της. Γιατί JACE είμαστε όλοι μας. Κάποια στιγμή στη ζωή μας όλοι νιώθουμε πολύ μπερδεμένοι και ψάχνουμε να βρούμε την άκρη μας» δήλωσε ο σκηνοθέτης, ενώ η Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας της Nova –που είναι συμπαραγωγός της ταινίας- ανέφερε: «Θέλουμε να συγχαρούμε τον Μενέλαο. Το JACE είναι μια ταινία που η Nova παρακολούθησε για αρκετά χρόνια από κοντά και την έχει υποστηρίξει. Επίσης, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το ελληνικό σινεμά και στο μέλλον».

Κλητήρες της Βουλής που ζουν σαν βασιλιάδες!

Posted: 08 Nov 2012 08:29 AM PST

Κλητήρες της Βουλής που ζουν σαν βασιλιάδες!

Αυτά είναι τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής που παίρνουν 16 μισθούς και πάνω από 200.000 ευρώ σε εφάπαξ, μεταξύ των άλλων!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Βίντεο: Το μωρό κλαίει και ο σκύλος μιμείται το κλάμα το

Posted: 08 Nov 2012 06:47 AM PST

Βίντεο: Το μωρό κλαίει και ο σκύλος μιμείται το κλάμα το

Ένα μωράκι, είναι δεν είναι τεσσάρων μηνών, είναι ξαπλωμένο στο πάτωμα και δίπλα του είναι ένας γλυκύτατος σκύλος.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

«Cinemania»: «Τα ντουέτα της συμφοράς» από το Νίκο Γουλιά!

Posted: 29 Oct 2012 10:17 AM PDT

«Cinemania»: «Τα ντουέτα της συμφοράς» από το Νίκο Γουλιά!

Ταιριαστοί και ...αταίριαστοι, «αχτύπητοι» και ...γκαφατζήδες, κεφάτοι αλλά και ...εκτός ελέγχου! Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, ο ένας συμπληρώνει υποχρεωτικά τον άλλο και η «χημεία» τους είναι απεριόριστη!

«Τα ντουέτα της συμφοράς» είναι ο τίτλος του νέου αφιερώματος της εκπομπής «Cinemania» της ΕΤ3, που θα προβληθεί την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, με εξαιρετικά αστείους χαρακτήρες, που πάνε οπωσδήποτε «πακέτο».

Ο Νίκος Γουλιάς θυμάται και μας παρουσιάζει κωμικά δίδυμα που πέρασαν από τη μεγάλη οθόνη, όπως o «χοντρός» Όλιβερ Χάρντι και ο «λιγνός» Σταν Λόρελ, ο Άμποτ και o Κοστέλλο, ο Τσίτσο Ινγκράσια και o Φράνκο Φράνκι, o Γουόλτερ Ματάου και o Τζακ Λέμον, ο Τέρενς Χιλ και o Μπαντ Σπένσερ, ο «ηλίθιος» Τζιμ Κάρεϊ και ο «πανηλίθιος» Τζεφ Ντάνιελς, αλλά και ελληνικά ντουέτα, όπως ο «Μήτρος» Θανάσης Βέγγος και ο «Μητρούσης» Φραγκίσκος Μανέλλης, τα «Τούβλα» Κώστας Βουτσάς και Σωτήρης Μουστάκας, και οι «Ένας κι ένας» Νίκος Καλογερόπουλος και Γιώργος Κιμούλης!

«Ψηφίστε» την Anne Hathaway

Posted: 08 Nov 2012 04:02 AM PST

«Ψηφίστε» την Anne Hathaway

Επίκαιρο, όπως πάντα θα είναι το Saturday Night Live με την Anne Hathaway.

Θα ασχοληθεί αρκετά με τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες εάν κρίνουμε από το promo που δόθηκε στην κυκλοφορία με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό. Έχοντας δίπλα της τον Jason Sudeikis η Hathaway κάνει καμπάνια για το Πιο Σέξι Κούρεμα. Στη σκηνή μπροστά στο κοινό θα εμφανιστεί και η Rihanna οπότε το συγκεκριμένο επεισόδιο αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Όλοι όσοι έχουν φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Status»

Posted: 08 Nov 2012 09:10 AM PST

Όλοι όσοι έχουν φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Status»

Το περιοδικό ''Status'' μπορεί να είναι αντρικό, ωστόσο το διαβάζουν και αρκετές γυναίκες.

Κατά την διάρκεια των εικοσιπέντε χρόνων της κυκλοφορίας του, έχει φιλοξενήσει αρκετούς επώνυμους στα εξώφυλλά του. Μάλιστα, το concept της φωτογράφησης είχε πάντα ένα θέμα και δεν ήταν λίγες οι φορές εκείνες που επώνυμοι τόλμησαν να κάνουν μια εκκεντρική φωτογράφηση.

Δείτε το video:

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όταν παίζω σε τέτοιου είδους έργα νιώθω ότι σαν να πρέπει να πληρώνω και όχι να πληρώνομαι»

Posted: 08 Nov 2012 08:59 AM PST

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Όταν παίζω σε τέτοιου είδους έργα νιώθω ότι σαν να πρέπει να πληρώνω και όχι να πληρώνομαι»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς επέλεξε να «ανεβάσει» στο θέατρο το «Κοροϊδάκι της δεσπονίδος».

«Δεν υπήρχε κάποια ιδιαίτερη σκέψη. Καταρχάς, το να παίζω σε τέτοιου είδους έργα για μένα είναι σαν στο σπίτι μου. Νιώθω σαν να πρέπει να πληρώνω και όχι να πληρώνομαι. Αισθάνομαι σαν να το έχω γράψει εγώ, σαν να ζούσα εκείνη την εποχή. Θα έλεγα πως έχω μια παρελθοντολαγνεία. Σκέφτηκα, λοιπόν πόσο πολύ θα μου άρεσε να παίξω στο " Κοροϊδάκι της δεσπονίδος ", αλλά ταυτόχρονα και να το δω σαν θεατής. Τα συγκεκριμένα έργα, πέραν του ότι είναι πολύ αγαπημένα, έχουν μια αφέλεια, μια ελευθερία και μια χαμένη αθωότητα, που πραγματικά σε ταξιδεύουν! Μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να μας ενώνουν με τα νιάτα μας, εμάς τους μεγαλύτερους και τους νεότερους, με τις αναμνήσεις των γονιών τους», δήλωσε στο περιοδικό «Hello».

Είμαι εδώ και δε σας φοβάμαι: Η αρχισυντάκτρια του Gossip-tv ήταν χτες στο Σύνταγμα

Posted: 08 Nov 2012 08:13 AM PST

Είμαι εδώ και δε σας φοβάμαι: Η αρχισυντάκτρια του Gossip-tv ήταν χτες στο Σύνταγμα

Και μας περιγράφει αυτά που είδε, αυτά που έζησε, αλλά κυρίως, αυτά που ένιωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο: queen.gr

Πρεμιέρα απόψε για Ζουγανέλη-Ευείδη-Σκιαδαρέση

Posted: 08 Nov 2012 08:46 AM PST

Πρεμιέρα απόψε για Ζουγανέλη-Ευείδη-Σκιαδαρέση

Πρεμιέρα κάνει απόψε μια ακόμα θεατρική παράσταση για αυτόν τον χειμώνα.

«Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με άλλους πρωταγωνιστές. Στον ρόλο του γιατρού παραμένει ακόμα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι καταξιωμένοι ηθοποιοί: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Τζόυς Ευείδη. Οι συντελεστές από νωρίς είναι στο θέατρο για να ετοιμαστούν καθώς το άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα είναι μεγάλο και θέλουν να είναι όλα έτοιμα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης αφού θεράπευσε την σεξουαλική του κυρίου και της κυρίας Νικολαΐδη πέρυσι φέτος ανέλαβε την θεραπεία άλλου ζευγαριού. Λέτε να τους θεραπεύσει;

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές