Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Δείξε μου τις φίλες σου να σου πω ποια είσαι

Posted: 04 Jan 2012 09:20 AM PST

Δείξε μου τις φίλες σου να σου πω ποια είσαι

Τρεις τύποι κοριτσιών που μπορούν να σου στοιχίσουν τη σχέση σου.

Μπορεί να γνωριστήκατε στις διπλανές θερμοκοιτίδες, να ανταλλάσατε μικρές pampers και να μάθατε μαζί κουτσό και σκοινάκι, αλλά όσες Barbie και να έχετε χτενίσει πλάι στην παιδική σας κολλητή φίλη κάποια μέρα έρχεται η ώρα που ο τωρινός της βίος σβήνει σα blanco τις αναμνήσεις σας και την τοποθετεί στην άκρη, για το καλό το δικό σας και της σχέσης σας.

Προσέξτε τους παρακάτω τύπους γυναικών και αν τυχαίνει να συναναστρέφεστε κάποιον από αυτούς το καλό που σας θέλουμε πάρτε τα μέτρα σας πριν πάρει ο καλός σας τα «βουνά».


Το «γερό ποτήρι» είναι εκείνη η φίλη σας που ξεκινάει κάθε αφήγηση λέγοντας, «καλά τότε ήμουν κομμάτια, εκείνο το βράδυ είχα γίνει τύφλα, δε θυμάμαι τίποτα τα είχα τσούξει» και άλλα συναφή. Το κορίτσι του αλκοόλ και του οινοπνεύματος λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη ωρολογιακή βόμβα. Στην αρχή είναι ευχάριστη, μετά τα πρώτα δύο ποτά γίνεται χαρούμενη και στο δωδέκατο υποβρύχιο έχει πλέον κρεμαστεί πάνω στο διπλανό της στη μπάρα, έχει μπουρδουκλωθεί μέσα στην τουαλέτα ή έχει πνίξει με το στήθος της το αγόρι σας λέγοντάς του ασυναρτησίες. Η μόνη λύση για εσάς και την ψυχική σας υγεία είναι το απλούστατο, «block- delete».


Η «frenemie» είναι η εκπρόσωπος της γνωστής και ως λυκοφιλίας. Θα σου πει πάντα πόσο όμορφη είσαι, πόσο αδυνάτισες και πόσο πετυχημένο είναι αυτό το ξανθό ντορέ, σαντρέ, λαδί που μόνο ο δικός σας κομμωτής επιτυγχάνει με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Προσοχή μόνο μη της γυρίσετε την πλάτη, γιατί τόσο καιρό δίπλα σας έχει μαθητεύσει με την καλύτερη και τώρα ήρθε η ώρα να σας δείξει τα νύχια της. Μην την προσβάλλετε, μην την ξεσκεπάσετε, απλά απομακρυνθείτε διακριτικά και βρείτε τις πιο έξυπνες δικαιολογίες για να αραιώσετε τη συναναστροφή σας.


Η «drama queen» είναι η εκδοχή της Μάρθας Βούρτση στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, της Ζωής Λάσκαρη στον «Κατήφορο» και της Αλίκης στο «Ένα αστείο κορίτσι». Όλοι την κοροϊδεύουν, όλοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν, οι μισοί το καταφέρνουν πράγμα που την καταρρακώνει και οι υπόλοιποι ούτε που ασχολούνται μαζί της, κάτι που την ταπεινώνει εξίσου. Όσο και να προσπαθείτε να της κάνετε τον ψυχολόγο, χάνετε απλά το χρόνο σας. Αγαπήστε τη όπως είναι, αλλά πάρτε μικρές και προσεκτικές δόσεις από την παρουσία της για να μην πάτε από «υπερβολική δόση».

Γιατί μου αρέσει η Δούκισσα Νομικού;

Posted: 04 Jan 2012 09:20 AM PST

Γιατί μου αρέσει η Δούκισσα Νομικού;

Όχι, όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση! Έχω απαντήσεις. Παρότι ως άνθρωπος στέκομαι πάντα με ιδιαίτερη ζήλια και μπορώ να σου πω σχεδόν έχθρα απέναντι στις όμορφες, ενώ επιστρατευτώ πάντα επιχειρήματα πως δε θα ναι έξυπνες και καλλιεργημένες και ανατρεπτικές και διαφορετικές και ξεχωριστές και όλα αυτά που λέμε όταν ως αλεπούδες δε φτάνουμε τα κρεμαστάρια, η Δούκισσα με έχει αφοπλίσει, για να μη πω ξεδοντιάσει.

Δεν είναι μόνο τόσο όμορφη, ώστε να ισχύει ο αφορισμός του θεϊκού Όσκαρ Γουάιλντ που έγινε μόδα πως «η ομορφιά είναι ανώτερη απ την εξυπνάδα γιατί είναι αυταπόδεικτη», αλλά είναι και μορφωμένη και ψάχνεται και δεν επαναπαύεται. Επίσης είναι χαμηλών τόνων. Της έχω γράψει και της έχω ξαναγράψει καυστικά σχόλια και πιθανόν θα της ξαναγράψω διότι τέτοιος άνθρωπος είμαι, αλλά με αφόπλισε δείχνοντας πως όλα αυτά τα διαβάζει και τα μετράει, υπολογίζοντας ακόμα και την βλακεία τη δικιά μου, που στόχο έχει μόνο και μόνο να γεμίσει τη σελίδα και να συμπληρώσω λέξεις.

Και ενώ το «Just the 2 of Us», ανέδειξε τα τηλεοπτικά της χαρίσματα η Δούκισσα είχε την ατυχία της μη λειτουργικής πεντάδας του Όμορφου Κόσμου, το πρωί στο MEGA αλλά και του ιστορικού "Life Style" στο Alter, μια εκπομπή με σοβαρότητα και καλές συνεντεύξεις με σεβασμό στο πρόσωπο που προσέγγιζε, που δεν πρόλαβε να παρουσιάσει η Δούκισσα, λογά των γνωστών θεμάτων του καναλιού. Φαίνεται όμως να βρίσκει τον δρόμο της, αφού συμφώνησε, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Χάρηκα γιατί στην τηλεόραση έχει χώρο η ομορφιά, ειδικά όταν είναι κατοικημένη.

Νέο trend: Τσάντες Chanel μόνο με 8 ευρώ

Posted: 04 Jan 2012 09:00 AM PST

Νέο trend: Τσάντες Chanel μόνο με 8 ευρώ

Δε θέλει κόπο για να είσαι στη μόδα, αλλά τρόπο.

Ξεχάστε τις ατελείωτες λίστες αναμονής για να αποκτήσετε μία τσάντα Hermes, τα δεκάευρα που ράβατε στο πάπλωμα και το δυάρι στην Κινέττα που θέλατε να υποθηκεύσετε για να αγοράσετε επιτέλους τη Chanel των ονείρων σας.

Η νέα μόδα ξεκίνησε στην Κίνα και έχει εξαπλωθεί με ταχύτητα φωτός καθώς μπορεί να μας έχει χτυπήσει κάτω η οικονομική κρίση σαν χταπόδια, αλλά σα γνήσιες κοκέτες δεν κάνουμε βήμα χωρίς την επώνυμη τσάντα μας.

Έτσι, ακολουθώντας το παράδειγμα των εφευρετικών φίλων μας, αποφασίσαμε και εμείς με τη σειρά μας να ακολουθήσουμε το περίφημο trend και αντί να κάνουμε τα φραγκοδίφραγκα μασούρι για να αγοράσουμε το τελευταίο μοντέλο του οίκου Balenciaga, μπορούμε πλέον με 8 ευρώ να κάνουμε δική μας μία χάρτινη σακούλα από την ομώνυμη boutique που αποτελεί και τη συσκευασία της τσάντας και να τη χρησιμοποιήσουμε όπως ακριβώς θα κάναμε και με την αντίστοιχη δερμάτινη.

Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε οικολογικά χωρίς να ρυπαίνουμε, δεν κινδυνεύουμε να μας ληστέψουν στο δρόμο και σε περίπτωση φθοράς επενδύουμε άλλα 8 ευρώ και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

ΣΟΚ! 3 εκατομμύρια Ελληνες στα όρια της φτώχειας

Posted: 04 Jan 2012 08:40 AM PST

ΣΟΚ! 3 εκατομμύρια Ελληνες στα όρια της φτώχειας

Σοκαριστικό κι όμως αληθινό. Αντιμέτωποι με την φτώχεια είναι πλέον πάνω από 3 εκατ. Ελληνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το 20,1% του συνολικού πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, το οποίο ορίζεται στα 7.178 ευρώ τον χρόνο σε ατομικό επίπεδο και στα 15.073 ευρώ για τετραμελή οικογένεια...

 

Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Απαλά χείλη στο σπίτι

Posted: 04 Jan 2012 08:00 AM PST

Απαλά χείλη στο σπίτι

Τρεις τρόποι για να αποκτήσετε υπέροχα, απαλά χείλη, και τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.fashionlove.gr

Εσείς το’ χετε ακούσει; Οι φήμες του 2011

Posted: 04 Jan 2012 05:15 AM PST

Εσείς το' χετε ακούσει; Οι φήμες του 2011

Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις – φράσεις που ακούσαμε κατά πολύ το 2011, για πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ελένη Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Καραφώτης...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Κάντο μόνη σου

Posted: 04 Jan 2012 07:40 AM PST

Κάντο μόνη σου

Η καλύτερη συμβουλή για το 2012 είναι μία.

Ό,τι μπορείτε να κάνετε μόνη σας, κάντε το. Είτε αυτή η συμβουλή περιλαμβάνει να ρίξετε αποφρακτικό στον νεροχύτη σας είτε να καθαρίσετε την είσοδο στο διαμέρισμά σας, ο άνθρωπός σας τώρα που οι καταστάσεις στενεύουν ακόμη περισσότερο οικονομικά είναι ένας: εσείς.

Αν ζείτε σε πολυκατοικία με λίγα διαμερίσματα κανονίστε με τους υπόλοιπους ενοίκους (αν είναι συνεννοήσιμοι) να καθαρίζει ο καθένας τον όροφό του και εναλλάξ την είσοδο, έτσι ώστε να γλυτώσετε τα χρήματα της καθαρίστριας. Κάντε τις μικρές σας δουλειές και μερεμέτια στο σπίτι μόνη σας ή με τη βοήθεια του καλού σας και γενικά όπου το χεράκι σας «πιάνει», αξιοποιήστε το. Θα γλυτώσετε και περιττά έξοδα και χρόνο.

Τρόφιμα κατά των πόνων της περιόδου

Posted: 04 Jan 2012 07:20 AM PST

Τρόφιμα κατά των πόνων της περιόδου

Τις πρώτες μέρες της περιόδου ο πόνος είναι δυνατός για πολλές γυναίκες και η γενικότερη ταλαιπωρία του οργανισμού καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου μας καταβάλει όλες. Οι ειδικοί απενοχοποιούν την ακατάσχετη όρεξη που έχουμε αυτές τις μέρες, καθώς οι μεταβολικές ανάγκες του οργανισμού είναι αυξημένες, και συμβουλεύουν να επιλέγουμε τρόφιμα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, άπαχα γαλακτοκομικά προϊόντα, τρόφιμα με βιταμίνη Β6 (5 μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά) και 360mg μαγνησίου (φασόλια, αρακάς, καρύδια) για να καταπολεμήσουμε τους πόνους και να τρεφόμαστε σωστά.

ΣΟΚ: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο πασίγνωστο ζευγάρι

Posted: 04 Jan 2012 07:00 AM PST

ΣΟΚ: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο πασίγνωστο ζευγάρι

Είναι, φαινομενικά, ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Είναι και οι δύο πασίγνωστοι, ο καθένας στον τομέα του.

Εκπομπές και...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το ελιξίριο ενός σπουδαίου αρωματοποιού

Posted: 04 Jan 2012 06:40 AM PST

Το ελιξίριο ενός σπουδαίου αρωματοποιού

Μετά το λανσάρισμά του το 1971, το Aromatics Elixir άρχισε να καθιερώνει το δικό του μύθο που ισχύει μέχρι σήμερα.

Πνευματικό παιδί της συνιδρύτριας της Clinique, Carol Phillips, το Aromatics Elixir απέκτησε το δικό του όραμα να γίνει κάτι περισσότερο από μόνο ένα απλό άρωμα. Η Carol Phillips συνεργάστηκε με τον master IFF αρωματοποιό, Bernard Chant, για τη δημιουργία του. Και οι δύο μαζί στόχευαν να δημιουργήσουν ένα άρωμα που ήταν περισσότερο μια εμπειρία, ένα συναίσθημα, μια μεταμόρφωση παρά ένα άρωμα.

Το concept του Chant απαιτούσε την πιο φινετσάτη παλέτα συστατικών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Αιτής, Βουλγαρίας, Ινδίας. Μετά από δύο χρόνια, παρουσίασε τη σύνθεση στην Carol Phillips που ενέκρινε το άρωμα αμέσως! Αυτό το πολύπλοκο και αισθησιακό άρωμα περιλαμβάνει εκατοντάδες συστατικά σαν ένα αρμονικό κονσέρτο σε 3 πράξεις.

Εισαγωγή γεμάτη λάμψη από ευτυχία: Ένα τρίπτυχο αρωματικών συστατικών όπως citrus-y Verbena, Clary Sage και θερμό Chamomile δημιουργούν μια άμεση αίσθηση ζεστασιάς, ενώ η αίσθηση Neroli αναδεικνύει ένα μπουκέτο από δροσερές και floral νότες στο ανσάμπλ.

Άρια με κομψότητα από λουλούδια: Τα πιο αγνά τριαντάφυλλα από τη Βουλγαρία σε συνδυασμό με Jasmine και Ylang-Ylang, διαχέουν τα ζεστά, βελούδινά πέταλά τους για μια γλυκιά αίσθηση θυληκότητας.

Επίλογος που ιντριγκάρει με νότες Chypre, η ρίζα του Florentine Iris, ένα από τα πιο ακριβά συστατικά στην αρωματοβιομηχανία δίνει στο κονσέρτο αυτό απαλές νότες για μια ρομαντική τόλμη. Το Patchouli μαγνητίζει και προσθέτει έναν τενόρο μυστηρίου και αισθησιασμού. Νότες από ρίζα Vetiver εμπλουτίζουν την έντονη αίσθησή του ακόμη περισσότερο. Αλλά το πραγματικό μυστικό του Aromatics Elixir μπορεί να βρεθεί στο Benzoin, ενός συστατικού που δημιουργεί εξάρτηση και δίνει την αίσθηση μιας ζεστής αγκαλιάς, αφήνοντας μια σταγόνα αισθησιασμού στο πέρασμά του.

Μέχρι και σήμερα, το Aromatics Elixir συνεχίζει να κερδίζει το θαυμασμό για τον Chant και αυτούς που τον διαδέχτηκαν στο έργο του. Εκείνη την εποχή η Clinique σχεδίαζε τάσεις και πολεμούσε έναντι του κομφορμισμού με το floral σχέδιο που είχε την υπογραφή του αρώματος με νότες από Τριαντάφυλλο, Πατσουλί , Σανδαλόξυλο και Χαμομήλι. Η επιτυχία του το καθορίζει καταλύτη για την μεγάλη δημοτικότητα της αίσθησης του floral-patchouli.

Rooney Mara: η απλότητα που κερδίζει

Posted: 04 Jan 2012 06:20 AM PST

Rooney Mara: η απλότητα που κερδίζει

Το «κορίτσι με το τατουάζ δράκου» εντυπωσιάζει την καινούργια χρονιά.

Όπως περιμέναμε η Rooney Mara θα μας απασχολήσει με τις εμφανίσεις της και τη νέα χρόνια. Η ηθοποιός που συνεχίζει το promotion tour μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Daniel Craig για την ταινία «The Girl With The Dragon Tattoo» αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας.

Δεν μπορούσε, λοιπόν, παρά να φορέσει μια γαλλική δημιουργία και την τιμητική του είχε ο οίκος Louis Vuitton. H Rooney φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με κεντημένες λεπτομέρειες από τη pre-fall 2012 συλλογή του γαλλικού fashion house σε συνδυασμό με μαύρα σανδάλια (ίσως του οίκου Gucci) και εντυπωσίασε.

Με κερασί κραγιόν, sleek μαλλιά τραβηγμένα πίσω και τις αφέλειες χωρισμένες (λίγο διαφορετικά από ότι την έχουμε συνηθίσει) η Rooney μας έφερε μνήμες από την ασύγκριτη ομορφιά της Audrey Hepburn και κατάφερε με ένα τόσο απλό φόρεμα, χωρίς «βαριά» παπούτσια και περιττά στολίδια να μας κατακτήσει.

Oι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου και η σχέση της με τον Νίκο Βέρτη

Posted: 04 Jan 2012 05:40 AM PST

Oι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου και η σχέση της με τον Νίκο Βέρτη

Σε μια άκρως χαλαρή κουβέντα η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στο "Πρωινό mou" και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές του εαυτού της προσωπικά και επαγγελματικά. Επίσης ξάφνιασε που μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία της με τον Νίκο Βέρτη.

Φωτογραφικό άλμπουμ από τη ζωή της λοιπόν ανοίχτηκε κατά την διάρκεια της σχεδόν 35λεπτης συνέντευξης. Εκεί γνωρίσαμε τους γονείς της και τον αδερφό της. Η Κατερίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μεγαλύτερη συμπάθεια στην ζωή της που είναι ο πατέρας της και είναι ακόμη και σήμερα πολύ αυστηρός μαζί της. Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά και παραδέχτηκε ότι και εκείνη μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί του τον πίεζε και πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν.

Η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην κόντρα που υπήρχε με την Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με τις επίμαχες εφηβικές φωτογραφίες που είχαμε δει στο Φώτης και Μαρία Live. Η 26χρονη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Μαρία που σέβεται πολύ. Ομολόγησε ότι ίσως να έφταιξε και εκείνη από πλευράς της που έδωσε συνέχεια στο θέμα και απάντησε με καυστικό τρόπο μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Η πορεία φέτος του "Δέστε τους" είναι ανοδική και πολύ πετυχημένη φέτος και στο επαγγελματικό τομέα είναι πολύ ευχαριστημένη. Όσο αφορά τα προσωπικά της όμως; Είναι μόνη της από το Πάσχα και τόνισε ότι το στυλ άνδρα που της αρέσει είναι ο Σάκης Ρουβάς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Νίκος Βέρτης που συχνά πυκνά είναι στο μαγαζί του μαζί με την παρέα της. Αν σου γινόταν πρόταση να βγείτε για φαγητό θα πήγαινες ρώτησε η Φαίη; Και η Κατερίνα απάντησε ναι με μεγάλη δόση αμηχανίας. Μια πολύ διαφορετική συνέντευξη με ειδήσεις και αποκατάσταση πραγμάτων που όλο αυτό το διάστημα ήταν ανοιχτά μέτωπα σε περιοδικά και site.

Express πρόγραμμα άσκησης και αποτοξίνωσης

Posted: 04 Jan 2012 05:20 AM PST

Express πρόγραμμα άσκησης και αποτοξίνωσης

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και personal trainer Χριστίνα Πανταζοπούλου έφτιαξε για τις αναγνώστριες του Queen.gr ένα express πρόγραμμα που θα μας κάνει να επανακτήσουμε τη φόρμα και την ευεξία μας μετά τις γιορτές.

Και μετά από 2 εβδομάδες καθισιό, η επιστροφή στην πραγματικότητα! Τι θα γίνει με τα γλυκά και τα φαγητά των εορτών;

Σας προτείνω ένα express πρόγραμμα για 5 ημέρες που θα σας βοηθήσει να βρείτε πάλι την φόρμα σας άμεσα και χωρίς να τρώτε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Ασκήσεις ενδυνάμωσης, περπάτημα και μία ελεγχόμενη διατροφή 5 ημερών.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης 20':

  • 25 επαναλήψεις squat: Κάθομαι σε μία καρέκλα, ανεβαίνω και κάθομαι ξανά . Χρησιμοποιείστε την καρέκλα για να είστε σίγουροι ότι εκτελείτε την άσκηση σωστά.
  • 25 επαναλήψεις plies: Πόδια ανοιχτά με τα γόνατα και τα δάκτυλα να κοιτούν προς τα έξω (κλασσική στάση από το μπαλέτο)
  • 20 επαναλήψεις βυθίσεις τρικέφαλου σε καρέκλα: Στηρίξτε την καρέκλα στον τοίχο για ασφάλεια, ακουμπάμε τα χέρια στην άκρη της καρέκλα με το σώμα ελεύθερο μπροστά και λυγίζω τεντώνω αγκώνες.
  • 2 Χ 25 κοιλιακούς μπροστά και 2 Χ 20 πλάγιους κοιλιακούς.
  • 2 Χ 20 ραχιαίους χιαστή: σηκώνω αντίθετο χέρι πόδι
  • 2 Χ 15 push ups: στήριξη στα γόνατα

Αερόβια άσκηση:

20' περπάτημα καθημερινά

Διατροφή: προσοχή αυτή η διατροφή ΔΕΝ αποτελεί μια ισορροπημένη διατροφή η οποία μπορεί να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ένα είδος αποτοξίνωσης από όλα όσα φάγαμε μέσα στις γιορτές .

Πρωινό: ένα τοστ και πράσινο τσάι ή καφές χωρίς ζάχαρη
Ενδιάμεσα:1 αυγό
Μεσημέρι: γιαούρτι με ρύζι
Απόγευμα : φρούτο
Βράδυ: σαλάτα εποχής με τόνο και 2 κουταλιές λάδι

Εσείς το’ χετε ακούσει; Οι φήμες του 2011

Posted: 04 Jan 2012 05:15 AM PST

Εσείς το' χετε ακούσει; Οι φήμες του 2011

Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις – φράσεις που ακούσαμε κατά πολύ το 2011, για πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Ελένη Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Καραφώτης...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Ποιος είπε στην Βάνα Μπάρμπα «Παρθένα ήσουνα μωρή;» (video σοκ)

Posted: 04 Jan 2012 05:04 AM PST

Ποιος είπε στην Βάνα Μπάρμπα «Παρθένα ήσουνα μωρή;» (video σοκ)

Η Βάνα ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της λέγεται Δημητρούλα και λίγο μετά ο τυχαίος και ζοχαδιασμένος εραστής της...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Όλα τα fashion trends του 2012 σε ένα βίντεο

Posted: 04 Jan 2012 03:40 AM PST

Όλα τα fashion trends του 2012 σε ένα βίντεο

Δείτε τι θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι.

Εάν αναρωτιέστε τι θα φορέσετε φέτος το καλοκαίρι, σταματήστε να αγχώνεστε γιατί σας έχουμε βρει την απάντηση. Οι μεγαλύτεροι οίκοι του εξωτερικού έδειξαν τις δημιουργίες τους και εμείς διαλέξαμε για εσάς τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της ανοιξιάτικης σεζόν.

Από τα κοριτσίστικα φορέματα του οίκου Jaeger και τις πολύχρωμες εναλλακτικές καμπαρντίνες της Burberry, μέχρι τα origami του Christopher Kane και τα πολύχρωμα cowprint του oίκου House of Holland, φέτος ετοιμαστείτε να πειραματιστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Διαφάνειες, εμπριμέ, έντονα χρώματα αλλά και παστέλ, ανδρόγυνο στιλ και παιδική αθωότητα, αφεθείτε στην ποικιλία που σας προσφέρει η μόδα αυτό το καλοκαίρι και επιλέξτε ανάλογα με τη διάθεσή σας αυτό που σας ταιριάζει.

Μη γυμνάζεστε μόνοι σας

Posted: 04 Jan 2012 03:20 AM PST

Μη γυμνάζεστε μόνοι σας

Αν ακολουθείτε ένα μοναχικό πρόγραμμα γυμναστικής, σε γυμναστήριο, στη φύση ή στο σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα θα βαρεθείτε πολύ σύντομα και με τη πρώτη ευκαιρία θα εγκαταλείψετε. Αντίθετα, αν γυμνάζεστε με παρέα όχι μόνο δεν θα βαριέστε, αλλά θα έχετε κάποιον να σας παρακινεί να συνεχίσετε, καθώς και κάποιον να ανταγωνίζεστε για καλύτερες επιδόσεις.

Δεύτερο το γοβάκι σου, Σταχτοπούτα μου!

Posted: 04 Jan 2012 03:00 AM PST

Δεύτερο το γοβάκι σου, Σταχτοπούτα μου!

Έβλεπα χθες την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η Τατιάνα ξέρει τηλεόραση, αλλάζει κόνσεπτ στη διάρκεια της σεζόν αν δεν της βγαίνει αυτό που κάνει, προσαρμόζεται και βρίσκει τον δρόμο της ξανά για το κοινό. Προσωπικά την προτιμώ στις μαχητικές της τάσεις και στις κοινωνικές εκπομπές. Άσε αυτή την τηλεοπτική ομορφιά, που ο φακός δεν μπορεί παρά να είναι στραμμένος πάνω της.

Χθες έβλεπα μια Τατιάνα άλλη. Να μιλάει για ρούχα και για εμφανίσεις διάσημων, όχι σε γκαλά κοσμικά, όπως στο παρελθόν, αλλά σε θέατρο ή σε πλατό άλλων εκπομπών. Επειδή ακριβώς είναι η Τατιάνα εγώ κάθομαι να τη δω, ώσπου μου κλώτσησε η τοποθέτηση μια κυρίας από το πάνελ της, που βλέποντας την Φουρέιρα, δήλωσε πως το παπούτσι της είναι φτηνό, αγορασμένο από δεύτερο μαγαζί, όχι διασήμου σχεδιαστή, τέλος πάντων.

Επειδή το Sex and the City ανήκει ήδη σε άλλη δεκαετία, μη σου πως και σε άλλο αιώνα, και γεμίσαμε «χλιδόπτωχους» σε αυτόν τον τόπο, δεν προσγειωνόμαστε λιγάκι; Η κυρία που παρακολουθεί απογευματάκι εκπομπές δεν έχει αυτή τη στιγμή μαντήλι να κλάψει και βλέπει το όποιο παπούτσι της κ. Φουρέιρα, με την μπουζουκίστικη της αισθητική της, ως ποθητό αντικείμενο, διότι ό,τι ψώνισε, ψώνισε και ακόμα και τρύπα να χει η σόλα της με αυτή θα την βγάλει, μάλλον για το υπόλοιπο της ζωής της.

Η ανουσιότητα συνεχίστηκε με σχόλιο, από την ίδια κύρια, για την Κατερίνα Καραβάτου που φορούσε ριχτό και δε χώριζε η μέση -γέννησε μόλις η γυναίκα, τι επίδειξη μέσης να κάνει;- και τι φριχτό το πάνω μέρος! Και μετά η ίδια κυρία αναρωτήθηκε, γιατί σα να ντρέπεται να είναι σέξι η Παπαρίζου και ντύνεται συντηρητικά και κάνει κότσους; Την ίδια ώρα η φωτογραφία της Παπαρίζου, την έδειχνε με συντηρητικό ντεκολτέ επάνω και εντελώς γυμνό από κάτω, που άφηνε μια απόλυτη ελευθερία στο στήθος της, κάθε άλλο παρά της ντροπής.

Οκ! Κουβεντούλες να περνάει η ώρα, αλλά μόνο δυσαρέσκεια μπορεί να μου δημιουργήσει το ύφος ξερόλα που κρίνει την πολυτέλεια. Περιττό μου κάνει σε κρίσιμες ώρες που και η τηλεόραση, ακόμη και της ελαφριάς θεματολογίας έχει κάποιο ρόλο αν όχι να διαδραματίσει, τουλάχιστον να διερευνήσει.

Κρίνει ρούχα ο Μουτσινάς, απέναντι, με στόχο όχι να γελοιοποίει ή να πουλήσει υφάκι πως είναι ο εντελώς χλιδάτος που ντύνεται ακριβά και αφορίζει ότι δεν του πάει, αλλά παίρνοντας εντελώς στα αστεία το θέμα «μόδα», προκαλώντας γέλιο. Δεν είναι αλαζονικός και ο υπεράνω που κρίνει. Σε κάνει να γελάσεις, ακόμη και όταν σε αφόρα η κριτική του (μου χει τύχει 2, 5, 7, 9 φορές να έχω υποψηφιότητα κακοντυμένης). Ελαφριά πραγματάκια είναι όλα αυτά, σαμπανιζέ, αφρός να περνάει η ώρα. Δεν χειρουργείς εγκεφάλους, δεν είσαι σε πύργο ελέγχου και αποτρέπεις αεροπλάνα απ το πέσουν σε κατοικημένες περιοχές κρίνοντας ένα κάπρι παντελόνι και πότε φοριέται! Καλή η ανουσιότητα να περάσω ένα απόγευμα, αλλά μη μου τη σερβίρεις ως σπουδαιότητα! Θα σηκωθεί ο κόσμος και θα μας παίρνει με τις πέτρες, μια μέρα και δεν θα χουμε που να κρυφτούμε.

Αλλά ας κόψετε που μου αρέσει να βλέπω Τατιάνα και εκτιμώ Σταματέρη, διότι υπερπροσπάθεια κατέβαλα να μη το γυρίσω αμέσως στους πανηγυριώτικους χορούς της Ηλιάκη!

Έμμεση παραδοχή Χατζηνικολάου για μεταγραφή στον Ant1

Posted: 04 Jan 2012 02:58 AM PST

Έμμεση παραδοχή Χατζηνικολάου για μεταγραφή στον Ant1

Μέσω του Twitter φαίνεται να επιβεβαίωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου τα σενάρια για μεταγραφή του στον ANT1, απαντώντας σε σχόλιο follower για το αν ισχύουν οι φήμες...

 

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Παγωμένο χρυσό στα χείλη

Posted: 04 Jan 2012 02:40 AM PST

Παγωμένο χρυσό στα χείλη

Τα χείλη ξεχωρίζουν με το Golden Gloss White Gold Opal και τη λάμψη του οίκου Yves Saint Laurent.

Το Golden Gloss - White shimmering gold collection από την εορταστική συλλογή του Yves Saint Laurent στην απόχρωση N° 45 White Gold Opal, είναι το lip-gloss που θα κάνει τα χείλη σας όχι μόνο να γυαλίζουν, αλλά και να αντανακλούν το φως με ένα μοναδικό glam τρόπο.

Μη φοβάστε το ανοιχτόχρωμο και τη λάμψη. Δεν κάνει τα χείλη άχρωμα. Αντιθέτως τους δίνει τον όγκο και την ξεχωριστή θέση που τους αξίζουν. Δε χρειάζεται να το φορέσετε σε ποσότητα, ούτε να το βάλετε σε όλα τα χείλη. Αρκεί μία μικρή δόση του στο κέντρο των χειλιών –κυρίως του κάτω χείλους- για να αιχμαλωτίσετε το φως και να τα κάνετε να φαίνονται πιο ζουμερά και μεγάλα.

Αν θέλετε έντονο χρώμα στα χείλη, φορέστε το κραγιόν της επιλογής σας και από πάνω αφήστε ένα άγγιγμα λάμψης που ξεχωρίζει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές